Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Ακαδημία Χορού Τέρψις στο Thessaloniki Dance Festival

Το Σάββατο 31 Μαρτίου και την Κυριακή 1 Απριλίου η Ακαδημία Χορού Τέρψις θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος είναι η συμμετοχή των Αγωνιστικών Ομάδων Latin και Oriental στο TDF που συνδιοργανώνεται από τη σχολή χορού All Star Dance και από τον Ελληνικό Οργανισμό Διοργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων και Εκδηλώσεων ΔΕΘ-HELEXPO για 4η χρονιά.
 
Σκοπός του διαγωνισμού είναι η καθιέρωση του μεγαλύτερου φεστιβάλ αγωνιστικού χορού που θα πραγματοποιείται στα Βαλκάνια. Πρόκειται για τον ταυτόχρονο συνδυασμό 6 διαφορετικών και κυρίως αυθεντικών στο είδος τους διεθνών διαγωνισμών υπό τη σκέπη μιας μόνο διοργάνωσης που κάθε χρόνο επεκτείνεται σε ένα νέο είδος χορού και ένα νέο περίπτερο της ΔΕΘ. Οι αγώνες και τα σεμινάρια θα διεξαχθούν από 30 Μαρτίου έως 2 Απριλίου στα συνεδριακά κέντρα «Ι.Βελλίδης», «Ν. Γερμανός», στην αίθουσα «Αιμ. Ριάδης» καθώς και στα περίπτερα 8 & 12 του Δ.Ε.Κ.Θ.
 
Latin/Standard, Salsa, Arg.Tango, Street Style, Σύγχρονο/Jazz και Oriental θα συναντηθούν σε 5 χώρους ταυτόχρονα με την ειδική άδεια της Εθνικής Χοροαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Ε.Χ.Ο.Ε) και κυρίως του Παγκόσμιου Οργανισμού Αθλητικού Χορού (WDSF). Οι συμμετέχοντες θα είναι περισσότεροι από 2.000 αθλητές όλων των ηλικιών από 35 χώρες. Η προσέλευση των θεατών αναμένεται να ξεπεράσει τα 3.000 άτομα.

Την αποστολή θα πλαισιώσει σύσσωμο το προσωπικό της Ακαδημίας, καθώς επίσης γονείς, μαθητές και φίλοι που θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών αλλά και να βιώσουν την εμπειρία ενός διαγωνισμού με ξεχωριστή θέση στα κοινωνικά και πολιτιστικά χορευτικά δρώμενα.
 
Για περισσότερες πληροφορίες: www.tdf.gr
 
 
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή