Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων: Φθινοπωρινό θρίλερ με… σουβλάκι και ψηφοφορία!

Αργήσαμε, αλλά… σας περιμένουμε! Μπορεί να μην προβάλλαμε ταινία εντός του θέρους, αλλά φέτος πρωτοτυπούμε με ταινία… φθινοπωρινή.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων συνεχίζει τις δράσεις της, με την καθιερωμένη προβολή στη Ράξα. Στο καφενείο «Τσιαρονίκος» την ερχόμενη Παρασκευή, στις 22:00 (αυστηρά!) η ιστορική ταινία θρίλερ «Το σπίτι στον στοιχειωμένο λόφο» έρχεται να μας ταράξει… μυστηριωδώς! Κι όσο θα τρώμε σουβλάκια και θα πίνουμε μπύρες (ή κρασί ή ουίσκι ή τσίπουρο), θα αγωνιούμε, ποιος θα αποφύγει τα φαντάσματα (στην ταινία…) για να κερδίσει 10.000 δολάρια!  

Ετοιμαστείτε λοιπόν να απολαύσετε ένα μυστηριακό θρίλερ με αγωνία και ανατροπή, αλλά και… ψηφοφορία.

Διότι φέτος, υπάρχουν νέα δεδομένα στην ψηφοφορία για τις ταινίες. Επιστρέφουμε σε πιο παραδοσιακό τρόπο: Με στυλό και χαρτί. Το βράδυ της ταινίας (ελάτε λίγο νωρίτερα, για να ψηφίσετε και για να παραγγείλετε…) θα υπάρχει ψηφοδέλτιο για τις ταινίες που θα προκρίνει ο καθένας και η καθεμιά, να προβληθούν κατά την ερχόμενη κινηματογραφική χρονιά.

Για να δείτε ποιες ταινίες είναι οι προτεινόμενες, απλώς επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Λέσχης και θα βρείτε το τρέιλερ κάθε ταινίας.

Δείτε και επιλέξτε ανάμεσα σε Καουρισμάκι, Μπράντο, Ρενέ, κωμωδίες, κοινωνικά, ινδικές, αραβικές, αργεντίνικες και πολλές, πολλές άλλες ταινίες.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Στο «House On Haunted Hill», ένας εκκεντρικός εκατομμυριούχος οργανώνει για την γυναίκα του ένα πάρτι σε ένα στοιχειωμένο σπίτι.

Καλεί λοιπόν πέντε ανθρώπους αγνώστους μεταξύ τους να περάσουν το βράδυ στο στοιχειωμένο σπίτι. Αν μείνουν ως το πρωί μέσα στο σπίτι αλλά και ζωντανοί, θα πάρει ο καθένας τους από 10.000 δολάρια.

ΚΡΙΤΙΚΗ

Η ταινία έχει σενάριο, καλές σκηνές τρόμου, είναι γρήγορη, δεν κουράζει, έχει απρόσμενο τέλος και πάνω από όλα πρωταγωνιστεί ο ένας και μοναδικός Vincent Price.

Άψογος ψυχολογικός τρόμος σε ένα στοιχειωμένο σπίτι που έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που το κάνουν τρομακτικό. Ουρλιαχτά και κραυγές, σκοτεινή ατμόσφαιρα, παιχνίδι με τις σκιές και πολλά άλλα που θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι. Τα εφέ για το έτος 1959 είναι εξαιρετικά. Οι ηθοποιοί εκπληκτικοί στους ρόλους τους χωρίς να το παρατραβάνε. Η ταινία κυλάει χωρίς να το καταλαβαίνει ο θεατής. Και κάπως έτσι φτάνουμε στο απρόσμενο τέλος…

Πρόκειται για ταινία σε σκηνοθεσία William Castle, όπου πρωταγωνιστούν οι Vincent Price, Carolyn Craig, Elisha Cook, Carol Ohmart, Alan Marshal, Julie Mitchum, Richard Long, Leona Anderson και Howard Hoffman.

Φυσικά… είσοδος ελεύθερη!

Το Δ.Σ.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή