Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων: Η «Γέφυρα» το βραβείο στο 5ο U Made it Festival

Μετά το 5ο πάμε για το 6ο! Το U Made it Festival, της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων, που χρόνο με τον χρόνο κερδίζει την εμπιστοσύνη περισσότερων δημιουργών, ερασιτεχνών κυριολεκτικώς και ανθρώπων που λατρεύουν να αποτυπώνουν σε κάμερα και να δοκιμάζουν όρια στην τέχνη.
 
Κάτι που ήδη συνέβη στις 13 προβολές ταινιών ( η μία συμπεριελάμβανε 6 υποκατηγορίες, καθώς επρόκειτο για κοινό project animation) στον δημοτικό κινηματογράφο Τρικάλων.
 
Η Λέσχη, απευθύνοντας από νωρίς πρόσκληση στους δημιουργούς, βρήκε μεγάλη ανταπόκριση. Σχολεία και ανεξάρτητοι δημιουργοί, με όπλο το μεράκι τους, παρουσίασαν εξαιρετικές ταινίες, απεικονίζοντας ουσιαστικά, την ψυχή τους, την οποία κατέθεσαν και στο πανί.
 
Η ψηφοφορία ανέδειξε φέτος ως νικητή τον Αναστάση Μαυρογιάννη και την ταινία του «Η Γέφυρα». Η Πρόεδρος  Μαρία Χαρίση και τα μέλη του ΔΣ συνεχάρησαν τον νικητή, που έδειξε να το χαίρεται και να απολαμβάνει μια αναγνώριση της προσπάθειά του.
 
Από τον Σεπτέμβριο η Κινηματογραφική λέσχη Τρικάλων, διαπιστώνοντας ευρύτερη, πλέον, ανταπόκριση σε αυτό το ερασιτεχνικό φεστιβάλ,  προχωρά σε παρεμβάσεις στη διοργάνωσή του και αναμένονται επί αυτού ανακοινώσεις το ερχόμενο φθινόπωρο.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή