Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων: Κινηματογραφικός Ιψεν με αλήθειες και ψευδαισθήσεις

Την κινηματογραφική μεταφορά της «Αγριοπάπιας» του Ερρίκου Ιψεν επέλεξε η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων για να καλωσορίσει τη νέα κινηματογραφική χρονιά.

Η «αυλαία» ανοίγει με την ταινία «The Daughter» την ερχόμενη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στις 9145 το βράδυ στον δημοτικό κινηματογράφο, στο Μύλο Ματσόπουλου.

Πρόκειται για ταινία δράματος σε σκηνοθεσία Σάιμον Στόουν όπου πρωταγωνιστούν οι Τζέφρι Ρας, Μιράντα Ότο, Οντέσα Γιανγκ, Σαμ Νιλ, Ίγιουεν Λέσλ.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Η υπόθεση της ταινίας εκτυλίσσεται στη σύγχρονη Αυστραλία. Ο Κρίστιαν (Πολ Σνάιντερ) επιστρέφει στην πατρίδα του προκειμένου να παρευρεθεί στον γάμο του πατέρα του (Τζέφρι Ρας), τον οποίο κατηγορεί για τον θάνατο της μητέρας του.

Συναντά πάλι τον παλιό του φίλο Όλιβερ (Γιούεν Λέσλι), ο οποίος ζει ευτυχισμένος με τον πατέρα του (Σαμ Νιλ), τη σύζυγό του (Μιράντα Όττο) και την κόρη του (Οντέσα Γιάνγκ). Η άφιξη του Κρίστιαν θα φέρει στο φως παλιά μυστικά και θα ταράξει τις ισορροπίες της οικογένειας.

Εισιτήρια: Κάρτα μέλους 20 ευρώ (10 ευρώ για άνεργους/φοιτητές) συν 2 ευρώ ανά ταινία. Μη μέλη 5 ευρώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω μεγάλης προσέλευσης για συνδρομές, παρακαλείσθε να προσέλθετε νωρίτερα, προκειμένου να μη δημιουργηθούν καθυστέρηση και συνωστισμός.

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή