Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Όλα έτοιμα για το 5ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων

Ο καιρός για το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ πλησιάζει και για 5η χρονιά, ζούμε στο ρυθμό του σπουδαιότερου θεσμού του Αντιρατσιστικού Κινήματος στα Τρίκαλα.

Για ακόμη μια φορά, με δράσεις, με συζητήσεις, με μουσικές, με κουζίνες, με workshops, με κάθε τρόπο, λέμε, με όση δύναμη έχουμε, «όχι» στο ρατσισμό, στις διακρίσεις, στην εκμετάλλευση, στην καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Όμως, το 5ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ των Τρικάλων δεν είναι μόνο η φωνή που αντιστέκεται και που υπερασπίζεται τα σπουδαία της κοινωνίας και της ανθρωπότητας. Είναι και η επικοινωνία, είναι η εμπειρία του να προσπαθούμε «μαζί», να ενώνουμε τις φωνές μας, να γιορτάζουμε τον αγώνα μας.

Το 5ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ, θα μας χαρίσει σπουδαίες καλλιτεχνικές στιγμές στις 7 και 8 Ιουλίου. Φοίβος Δεληβοριάς και Ματούλα Ζαμάνη, θα μας ταξιδέψουν μουσικά με δύο ανεπανάληπτες συναυλίες και είσοδο ελεύθερη για όλους.

Την ίδια ώρα συζητάμε για τις διεθνείς εξελίξεις, την άνοδο της ακροδεξιάς και την εμφάνιση ρατσιστικών και φασιστικών μορφωμάτων, με τους δημοσιογράφους Γιώργο Παυλόπουλο και Δημοσθένη Παπαδάτο-
Αναγνωστόπουλο καθώς και με τους Δημήτρη Τζαμουράνη, πρόεδρο του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών και τον Απόστολο Καψάλη γνωστό ερευνητή εργασιακών θεμάτων, για τον εργασιακό μεσαίωνα και την καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων. Στο θέμα θα παρέμβει επίσης και μέλος της συλλογικότητας ΛΑΝΤΖΑ από τη Λάρισα.

Δράσεις και συζητήσεις εμπλουτίζονται διαρκώς και αναμένεται σύντομα η ανακοίνωση του συνολικού προγράμματος.

Δεν το βάζουμε κάτω. Αντιστεκόμαστε, γιορτάζουμε και αλλάζουμε τον κόσμο. Ώρα να σηκώσουμε κεφάλι. Να είστε εκεί!

Η επόμενη ανοικτή συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 19 Ιούνη στις 9 το βράδυ στο Rossonero.

Ανοιχτή συνέλευση για το 5ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή