Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πανηγυρικές εκδηλώσεις στην Σωτήρα Τρικάλων

Για την εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Την ερχόμενη Κυριακή, παραμονή της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος εορτάζει και πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ναός στη Σωτήρα Τρικάλων.

Στις 7.30 το απόγευμα, θα τελεστεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου και 1 ώρα αργότερα,  θα τελεστεί λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος μετά αρτοκλασίας.

Θα ακολουθήσουν εορταστικές εκδηλώσεις από το Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Σωτήρα Τρικάλων στον αύλειο χώρο του Νηπιαγωγείου Σωτήρας, οι οποίες τελούν υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων.

Στις 9.30 το βράδυ, θα γίνει παρουσίαση του θεατρικού δρώμενου «Τα αρραβωνιάσματα», όπου συμμετέχουν οι χορευτικές ομάδες του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωτήρα Τρικάλων και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγαλοχωρίου Τρικάλων.

Θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι για όλο τον κόσμο, ενώ θα υπάρχει και πλούσια λαχειοφόρος αγορά.

Το κοινό θα διασκεδάσουν στο τραγούδι ο Ξενοφών Τσιούνης και η Μαρία Πουλιανίτη, στο κλαρίνο ο Νεκτάριος Παπαγεωργίου, στο βιολί ο Γιάννης Σούλτης, στο λαούτο ο Χρήστος Αδάμος και στα κρουστά ο Γιάννης Γεωργίου.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή