Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στο επίκεντρο η ανάρτηση δασικών χαρτών στον Νομό Τρικάλων

Εκδήλωση στο Δημαρχείο Τρικάλων όπου έγινε σύσταση για …ψυχραιμία.
 
Με συμμετοχή από πλευράς υπηρεσιακών παραγόντων  της Διεύθυνσης  Δασών Τρικάλων, των Δασαρχείων Τρικάλων ,Καλαμπάκας, Γεωτεχνικών και πολιτών, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων  η εκδήλωση του Παραρτήματος Κεντρικής Ελλάδας  του ΓΕΩΤ.Ε.Ε με θέμα «Ανάρτηση Δασικών  Χαρτών στον Ν. Τρικάλων».

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε και  χαιρέτισε εκ μέρους της Δ.Ε. ο Οργανωτικός Γραμματέας Απόστολος Κολίτσας –Γεωλόγος.
Στην εκδήλωση ,που συνδιοργανώθηκε με την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, τους Δήμους Τρικκαίων, Καλαμπάκας, Πύλης  και το Γεωπονικό Σύλλογο Τρικάλων παρευρέθησαν οι Δήμαρχοι Τρικκαίων, Καλαμπάκας και Πύλης.

Οι Ομιλητές Παναγιώτης Ζαχαρόπουλος Δασολόγος του Δασαρχείου Καλαμπάκας, Ιωάννα-Μαρία Γούλα, Δασολόγος -Μέλος της Δ.Ε. και Κων/νος Γρουσόπουλος – Δασολόγος, Γενικός Γραμματέας της Δ.Ε. αναφέρθηκαν στα προβλήματα που πιθανώς προκύπτουν από την ανάρτηση των Δασικών Χαρτών και συνέστησαν στους εμπλεκόμενους «ψυχραιμία και υπομονή στην αντιμετώπισή τους, καθόσον η σύνταξη του Δασολογίου αποτελεί μείζον ζήτημα και μέτρο ανάπτυξης της χώρας».

Η εκδήλωση, ολοκληρώθηκε με χαιρετισμό του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Δημητρίου Ντογκούλη.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή