Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Την 3η τους συνάντηση πραγματοποίησαν οι απόφοιτοι έτους 1983 του 3ου Λυκείου Τρικάλων

Η 1η συνάντηση (έτος 2003) είχε πραγματοποιηθεί στα 20 χρόνια από την αποφοίτηση ενώ για την 2η  (έτος 2013) χρειάστηκε να περάσουν άλλα 10 χρόνια.

Για την 3η τους συνάντηση, ωστόσο, οι απόφοιτοι του έτους 1983 από το 3ο Λύκειο Τρικάλων φάνηκαν κάπως πιο…. ανυπόμονοι και την πραγματοποίησαν στα 5 μόλις, χρόνια από την προηγούμενή τους.

Άριστα οργανωμένοι, λοιπόν, από κάθε πλευρά, συναντήθηκαν στο «Φρούριο» Τρικάλων και μετά τις αναπολήσεις και τις συγκινήσεις των πρώτων στιγμών – ιδιαίτερα για όσους συμμετείχαν για πρώτη φορά –  όλοι οι συμμετέχοντες επιδόθηκαν, ως άλλα…. 18χρονα, σε αστείρευτο γλέντι μέχρι το πρωί, υπό τους ήχους ορχήστρας παραδοσιακής μουσικής, λαϊκού προγράμματος αλλά και ξένης μουσικής των νεανικών τους χρόνων.

Αποχωρώντας, δεν παρέλειψαν να ορίσουν και την επόμενη συνάντησή τους, μετά την πάροδο άλλων 5 χρόνων, ενώ πολλές ήταν και οι παροτρύνσεις για …έκτακτες ενδιάμεσα συναντήσεις, κάτι που ουδόλως πρόκειται να αγνοηθεί.

Όλοι οι συμμετέχοντες ευχαριστούν όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχία της συνάντησης καθώς και την ορχήστρα και τους μουσικούς που κάλυψαν αφιλοκερδώς το πρόγραμμα της διασκέδασης.   

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή