Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Την Κυριακή τιμούν τα Τρίκαλα την …απελευθέρωσή τους

Την ερχόμενη Κυριακή θα τελεστούν οι εκδηλώσεις εορτασμού της απελευθέρωσης των Τρικάλων από την Τουρκική κατοχή.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, περιλαμβάνει γενικό σημαιοστολισμό της πόλης  από τις 8 το πρωί μέχρι την δύση του ηλίου, φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των ΟΤΑ καθώς και των καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών από τη δύση του ηλίου της Κυριακής μέχρι τις πρωινές ώρες της ερχόμενης Δευτέρας.

Από τις 8:05 μέχρι τις8:30 το πρωί, θα υπάρξουν πανηγυρικές κωδωνοκρουσίες και εμβατήρια στους δρόμους της πόλης των Τρικάλων, στις 10 το πρωί, θα τελεστεί η επίσημη Θεία Δοξολογία στον Ι.Ν.  Παναγίας Επισκέψεως, χοροστατούντος του  Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου  Τρίκκης και  Σταγών κ. Χρυσοστόμου και θα ακολουθήσει ομιλία  εντός του Ιερού Ναού  από τον Βασίλειο Ζιώζια, Πρόεδρο Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Παραρτήματος Τρικάλων και Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΥ.Β.Α., με τίτλο  «Η Απελευθέρωση  της πόλης των Τρικάλων».

Στις10:30, το πρωί, θα τελεστεί η επιμνημόσυνη δέηση και καταθέσεις στεφάνων στην κεντρική πλατεία μπροστά στα αγάλματα  Βλαχάβα  και Στουρνάρα και στις 8 το βράδυ, θα τελεστεί η υποστολή Σημαίας στην κεντρική πλατεία από στρατιωτικό τμήμα με συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή