Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χριστουγεννιάτικη συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων

Στο εορταστικό πνεύμα των ημερών η συναυλία που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Τρικάλων και ο Δήμος Τρικκαίων, την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα.

Η μεγάλη εορταστική συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης» με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων (ΣΟΝΤ). Η Ορχήστρα ιδρύθηκε από το Σύλλογο Φίλων Μουσικής Τρικάλων με την υποστήριξη του Δήμου τον Φεβρουάριο του 2014.

Σήμερα διανύει την τέταρτη περίοδο λειτουργίας της και εμφανίζεται ανανεωμένη με 25 νέα μέλη και περιλαμβάνει συνολικά 40 περίπου νέους μαθητές – σπουδαστές μουσικής από ωδεία, μουσικές σχολές και μουσικά σχολεία της πόλης και της περιφέρειας.

Στην εορταστική συναυλία η Ορχήστρα θα ερμηνεύσει έργα σύγχρονου, Χριστουγεννιάτικου και κλασικού ρεπερτορίου με σολίστ δύο νέους ταλαντούχους τη Φωτεινή Αννοπούλου στο τραγούδι και τον Νίκο Παππά στο πιάνο.

Τη μουσική διεύθυνση έχουν δύο καταξιωμένοι στο χώρο της Μουσικής, ο Χρήστος Κτιστάκης μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Λάρισας και Δημήτρης Κτιστάκης συνεργαζόμενος μαέστρος με τη χορωδία της ΕΡΤ και καθηγητής στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο της Κέρκυρας.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή