Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στον Δήμο Φαρσάλων

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Αποκατάσταση ζημιών και αντιπλημμυρικά  έργα σε   ρέματα στα όρια του Δήμου Φαρσάλων», προϋπολογισμού  600.000 ευρώ (με ΦΠΑ).  
 
Όπως επεσήμανε ο κ. Αγοραστός «Τα τελευταία χρόνια παρατηρούνται όλο και πιο συχνά, έντονα πλημμυρικά φαινόμενα δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα διάβρωσης αλλά και καταστροφών στο υφιστάμενο αστικό και περαστικό ιστό του Δ. Φαρσάλων με αποτέλεσμα αυτό να συνεπάγεται κινδύνους για την ασφάλεια των πολιτών αλλά και των περιουσιών τους. 
 
Με το έργο που ξεκινάμε στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα επιτυγχάνουμε 2 στόχους. Αφενός την αντιπλημμυρική προστασία  της πόλης των   Φαρσάλων   και αφετέρου την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, παρεμβαίνοντας ουσιαστικά στην αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων που ταλαιπωρούν τις περιοχές αυτές. Συνεχίζουμε το έργο μας με σχέδιο, προγραμματισμό και συνεργασίες, που φέρνουν χρήσιμα έργα στην περιοχή και στηρίζουν θέσεις εργασίας».
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή