Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η 2η ορκωμοσία των αποφοίτων του Μεταπτυχιακού του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου – Επίπλου

Αντάξια της φήμης του και σε υψηλά στάνταρντ η 2η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Προηγμένες Μέθοδοι Κατασκευής Προϊόντων από Ξύλο» (ΠΜΚ-ΠΡΟΞΥ), του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου Τ.Ε. (Σ.Τ.Ξ.Ε.) της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Θεσσαλίας, που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Νέου Κτιρίου του Τμήματος Σ.Τ.Ξ.Ε. στην Καρδίτσα.

Οι 10 νέοι απόφοιτοι του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών, οι δύο Αντιπρυτάνεις του ΤΕΙ Θεσσαλίας Καθηγητές: Παναγιώτης Πλαγεράς και Στέφανος Ζαούτσος, οι 6 από τους παρισταμένους διδάσκοντες του ΜΠΣ Καθηγητές: Ιωάννης Παπαδόπουλος, Γεώργιος Νταλός, Μιχαήλ Σκαρβέλης, Αντώνιος Καραγεώργος, Γλυκερία Καραγκούνη και Μάριος Τρίγκας, με τηβέννους συμμετείχαν στην εκδήλωση, προσδίδοντας ιδιαίτερο κύρος στο Τμήμα Σ.Τ.Ξ.Ε.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν, ο Κοσμήτορας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών Καθηγητής Σπύρος Κωτσόπουλος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Σπύρος Λουρίδης και ο Πρόεδρος του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων Αθανάσιος Μανούρας και πολλοί άλλοι καθηγητές, συγγενείς και φίλοι.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Αντιπρύτανη Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης του ΤΕΙ Θεσσαλίας Καθηγητή Παναγιώτη Πλαγερά.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου Τ.Ε. (Σ.Τ.Ξ.Ε.) κ. Αντώνης Καραγεώργος.

Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Δ/ντής του εν λόγω Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών Καθηγητής Ιωάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος αφού έδωσε εν συντομία τα επιτεύγματα του συγκεκριμένου ΜΠΣ τα τρία (3) τελευταία χρόνια της λειτουργίας του, στη συνέχεια έδωσε τις παραινέσεις, συμβουλές και ευχές του προς τους νέους αποφοίτους.

Ακολούθησε η καθομολόγηση των 10 αποφοίτων του Μ.Π.Σ. που ήταν οι: Χουβαρδά Σουλτάνα, Φωτάκη Ευθυμία, Κανελλοπούλου Ιωάννα, Μαστρογιώργος Αθανάσιος, Μάνδρου Χρύσα, Αχουριώτης Κων/νος, Παπασπύρος Ηλίας, Σακελλαρίου Ευάγγελος – Απόστολος, Δρακόπουλος Ηλίας και η Αγγελάκη Αθανασία-Σωτηρία.

Τελετάρχης της εκδήλωσης ήταν ο Γραμματέας του Τμήματος Αθανάσιος Κυριάκης.

Μετά την εκδήλωση ακολούθησε γεύμα μεταξύ των παριστάμενων στην εκδήλωση, σε ταβέρνα στην Καρδίτσα και έκλεισε πολύ όμορφα και χαρούμενα η 2η εκδήλωση της ορκωμοσίας αυτού του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή