Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με δωρεά ανακαινίζεται το Θεοδωρίδειο Κέντρο «Ορίζοντες»

Εργασίες ανακαίνισης και ενεργειακής αναβάθμισης εκτελούνται αυτό το διάστημα στο κτίριο του Θεοδωρίδειου Κέντρου «Ορίζοντες».

Συγκεκριμένα γίνεται αντικατάσταση των παλαιών ξύλινων κουφωμάτων με νέα σύγχρονα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, ενώ στο κτίριο θα τοποθετηθεί και θερμοπρόσοψη,  παρεμβάσεις με τις οποίες αναμένεται να βελτιωθεί σημαντικά η θερμική συμπεριφορά του κτιρίου και να μειωθούν οι ανάγκες του σε ενέργεια για θέρμανση και ψύξη, καθώς και οι αντίστοιχες δαπάνες.

Το σημαντικό κόστος των παραπάνω παρεμβάσεων ανέλαβε να το καλύψει η ίδια η δωρήτρια του χώρου που από το 1999 φιλοξενεί την δομή, Λυδία Θεοδωρίδου- Μαστρογιαννίτου προς την οποία η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος προσωπικά, η Διοίκηση, οι εργαζόμενοι και οι νέοι του Κέντρου εκφράζουν και δημόσια τις θερμότερες ευχαριστίες τους.

Στο πλαίσιο της ανακαίνισης συνεργεία του Δήμου θα βάψουν εξωτερικά και εσωτερικά το κτίριο, ενώ θα αναλάβουν τη διαμόρφωση με πλακόστρωση του υπαίθριου χώρου συναντήσεων των μελών του Κέντρου.  
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή