Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων

Με 18 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη 16 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων.
Τα θέματα είναι τα εξής:
1. 1η αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2018 και 1η τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος 2018.
 
2. Καθορισμός των κωδικών του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018 ως δεκτικών προπληρωμής για την έκδοση ενταλμάτων προπληρωμής.
 
3. Έγκριση χρηματοδότησης ύψους 40.000,00 € υπέρ της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Σοφάδων (ΔΗ.ΚΟΙ.Ε.Δ.Σ), η οποία καλύπτει τη διαφορά μεταξύ εσόδων και εξόδων του ετήσιου προϋπολογισμού της επιχείρησης, σύμφωνα με το ετήσιο πρόγραμμα δράσης οικονομικού έτους 2018.
 
4. Έγκριση επιχορήγησης του Ν.Π. Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Σοφάδων (ΔΟΠΑΠΣ).
 
5. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής υπηρεσιών.
 
6. Συγκρότηση Επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών έτους 2018.
 
7. Έγκριση εκτέλεσης προμήθειας.
 
8. Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης του προϋπολογισμού του Δήμου Σοφάδων οικονομικού έτους 2018.
 
9. Ψήφιση πίστωσης δαπάνης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2018
 
10. Προγραμματισμός εκδηλώσεων.
 
11. Καθορισμός τρόπου ανάθεσης των υπηρεσιών Συντήρησης – υποστήριξης των εφαρμογών λογισμικού των οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου Σοφάδων για το έτος 2018 και έγκριση υπογραφής της σχετικής σύμβασης.
 
12. Έγκριση και παραλαβή της υπ’ αριθμ. 9/2017 τεχνικής μελέτης και των τευχών δημοπράτησης του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΟΦΑΔΩΝ» προϋπολογισμού δαπάνης 57.986,63 €.
Την έγκριση εκτέλεσης του ανωτέρω έργου και τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσής του.
 
13. Έγκριση 8ης παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου; «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ».
 
14. Έγκριση 8ης παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου; «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ»..
 
15. Συγκρότηση της Επιτροπής Παραλαβής Φυσικού Εδάφους του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ Δ.Ε. ΜΕΝΕΛΑΪΔΑΣ» προϋπολογισμού δαπάνης 65.000,00 ευρώ.
 
16. Έγκριση εκτέλεσης υπηρεσιών.
 
17. Έγκριση υποβολής πρότασης στο Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», στην πρόσκληση 083 Α/Α ΟΠΣ 2419 με τίτλο «Δημιουργική Επανάχρηση Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας».
 
18. Έγκριση της αριθμ. 93/2017 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Σοφάδων που αφορά την ανανέωση των συμβάσεων εργασίας του προσωπικού του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή