Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χορεύουν οι Τρίτεκνοι της Καρδίτσας

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Καρδίτσας πραγματοποιεί και φέτος την ετήσια εκδήλωση – χοροεσπερίδα του η οποία θα γίνει στο κοσμικό κέντρο ΚΕΝΤΙΑ το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 8.30 το βράδυ.
Μετά την περυσινή άκρως επιτυχημένη εκδήλωση, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου αποφάσισε και φέτος να διοργανώσει μια παρόμοια εκδήλωση για να μας δοθεί η δυνατότητα να διασκεδάσουμε όλοι μαζί και να γνωριστούμε καλύτερα.
Για τον λόγο αυτό η πρόσκληση θα έχει και πάλι συμβολικό χαρακτήρα με τιμή μόλις 7 Ευρώ, η οποία θα περιλαμβάνει επιλογή κυρίως πιάτου κ.λ.π..
Η εκδήλωση θα συνδυασθεί και με την ετήσια κοπή πίτας του συλλόγου μας, αλλά και την βράβευση των παιδιών μας που εισήχθησαν φέτος σε ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, στα οποία θα δοθεί συμβολικά μια δωροεπιταγή.
Θα ακολουθήσει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τους Ζιάκο Γιάννη στο κλαρίνο, Βασίλη Νταράλα και Βάσω Καραβασίλη στο τραγούδι και πλήρης ορχήστρα.
Δεν θα γίνει λαχειοφόρος αγορά για να μην επιβαρυνθούν οικονομικά οι παρευρισκόμενοι.
Την προσπάθεια αυτή του συλλόγου μας καλούνται να την στηρίξουν όλα τα μέλη ανεξαρτήτως αν ανανέωσαν ή όχι τις κάρτες τους.
Επίσης καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προμηθευτούν έγκαιρα τις προσκλήσεις τους διότι έχει εκδοθεί συγκεκριμένος αριθμός.
Η διανομή των προσκλήσεων γίνεται στο γραφείο του συλλόγου, και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Τρίτεκνοι Καρδίτσας
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή