Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Τα πιο must παπούτσια για τη γυναικεία ντουλάπα

Τα παπούτσια για τις γυναίκες ποτέ δεν είναι αρκετά. Όσα και να έχει πάντα κάτι θα της λείπει. Για το κάθε σύνολο θέλει και το κατάλληλο παπούτσι, πέδιλο γόβα, μπαλαρίνες και ο κατάλογος δεν σταματά ποτέ. Κάποια είδη όμως πρέπει να υπάρχουν πάντα στη ντουλάπα της για κάθε εποχή και για κάθε περίσταση. Ας μιλήσουμε για την άνοιξη και το καλοκαίρι λοιπόν

Ένα ζευγάρι σανδάλια είναι must για το καλοκαίρι γι’ αυτό διαλέξτε αυτό που θα σας βολέψει και θα μπορείτε να το φοράτε όλες τις ώρες, έτσι θα εξοικονομήσετε και χρήματα.

Το πέδιλο είναι το ομορφότερο καλοκαιρινό παπούτσι. Αναδεικνύει τα γυναικεία πόδια δίνοντάς τα στυλ και φινέτσα. Μπορείτε επίσης να το φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ αρκεί να είναι άνετο.

Sneakers το παπούτσι που μπορεί να φορεθεί είτε στη γυμναστική είτε για πιο casual look που θα απογειώσει το καθημερινό outfit.

Οι μπαλαρίνες κυκλοφορούν σε αμέτρητα σχέδια και αμέτρητα χρώματα φοριούνται από όλες τις γυναίκες και έχουν αγαπηθεί πολύ από όλες.

Γόβες είναι η πιο κλασική επιλογή, απαραίτητες σε όλες, το μαύρο χρώμα ,το nude είναι τα πιο βασικά χρώματα που ταιριάζουν με όλες τις γκαρνταρόμπες μίας γυναίκας. Φέτος οι ιριδίζουσες μεταλλικές αποχρώσεις θα φορεθούν από όλες πολύ.

Δείτε μερικά σχέδια από αυτά που σας προτείνουμε.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή