Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βίδα καρφώθηκε στο κεφάλι 13χρονου

Αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών για να σώσουν το παιδί που από τραύμα που υπέστη πάνω στο παιχνίδι λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του.

Ένα φριχτό ατύχημα είχε ένα 13χρονο αγόρι στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Το παιδί έπεσε από δέντρο, στο οποίο είχε σκαρφαλώσει για να φτιάξει δεντρόσπιτο κι έπεσε κάτω, με αποτέλεσμα η βίδα που ήταν πάνω σε μία σανίδα που έπεσε στο κεφάλι του να καρφωθεί στο κρανίο του.

Η πάνω από 5,5 εκατοστών βίδα βρέθηκε στη μέση ακριβώς του κεφαλιού του παιδιού, το οποίο μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο της περιοχής.

Μετά από ακτινογραφία που του έγινε διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά κι έτσι έγινε αεροδιακομιδή του σε πιο κεντρικό νοσοκομείο.

Η βίδα βρέθηκε επικίνδυνα κοντά στο σημείο από το οποίο αιματώνεται ο εγκέφαλος και σύμφωνα με τον νευροχειρουργό, αν το τραύμα ήταν λίγα χιλιοστά πιο δίπλα θα είχε προκαλέσει αιμορραγία που θα οδηγούσε στο θάνατο του παιδιού.

Για να χωρέσει στο ασθενοφόρο το παιδί, οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να κόψουν τη σανίδα.

Και πάλι όμως, το αγόρι δεν χώραγε στο ελικόπτερο που πήγε να το παραλάβει κι έτσι η Αστυνομία διέθεσε ένα δικό της, μεγαλύτερο.

Κατά τη διάρκεια της δίωρης επέμβασης, οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν μικρά υπολείμματα και μία μικρή κύστη, μαζί με την ίδια τη βίδα. Ωστόσο, το παιδί έμεινε με τη σανίδα στο κεφάλι του επί επτά ώρες.

Τελικά πήρε εξιτήριο πέντε μέρες μετά τον τραυματισμό που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή, για να γιορτάσει τα 13α γενέθλιά του.

Ως ενθύμιο της περιπέτειάς του, πήρε «δώρο» τη βίδα…
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή