Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ιδέες για καλοκαιρινά ρούχα βάπτισης για όλες!!!

Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος γεμάτη κοινωνικές εκδηλώσεις, γάμοι και πολλές βαπτίσεις. Με τη μόνη διαφορά ότι οι περισσότεροι προτιμούν τις βαπτίσεις να τις κάνουν τις πρωινές ώρες για να είναι το παιδί τους πιο ξεκούραστο.

Εκτός της ώρας η βάπτιση είναι ένα πολύ πιο απλό μυστήριο και δεν ταιριάζει μια πολύ καλή τουαλέτα αλλά θέλετε όλες το ντύσιμο να είναι επίσημο και απλό παράλληλα.

Τα Midi φορέματα είναι μια από τις πιο κατάλληλες επιλογές. Είναι σίγουρα κομψά και ταιριάζουν απόλυτα στην περίσταση. Υπάρχουν πολλές επιλογές όπως ένα μονόχρωμο σε φωτεινό χρώμα που συνδυάζοντας το με τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια θα το κάνετε ακόμα πιο εντυπωσιακό ή ένα floral σε γραμμή άλφα ή και μεσάτο.

Τα Maxi φορέματα είναι μια safe επιλογή ακόμα και αν είστε μαμά ή νονά του παιδιού που βαπτίζεται. Είναι το απόλυτο καλοκαιρινό ρούχο και μπορείτε να το βρείτε σε πολλά διαφορετικά σχέδια. Μπορείτε να κινηθείτε σε ένα μονόχρωμο και να προσθέσετε εντυπωσιακά αξεσουάρ ή σε ένα με δαντέλα ου είναι και φέτος στη μόδα. Ή σε ένα floral που είναι διαχρονικό και δεν χάνει ποτέ τη λάμψη του.

Μία άλλη εξαιρετική επιλογή είναι ο συνδυασμός δύο κομματιών, συνδυάζετε μια φούστα με ένα ωραίο τοπ ή ένα αέρινο πουκάμισο. Αυτά θα ήταν μια όμορφη και έξυπνη επιλογή γιατί θα μπορείτε να τα συνδυάσετε και ξεχωριστά σε άλλες περιστάσεις όπως οι καλοκαιρινές βόλτες ή οι καλοκαιρινές διακοπές.

Θα σας δείξουμε ιδέες για το πως μπορείτε να κινηθείτε για να λάμψετε αυτή την ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή