Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μην κάνετε sex με ξένους στην διάρκεια του Μουντιάλ…

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Ρωσίδα πολιτικός Ταμάρα Πλετνιόβα Μέλος του Κουμμουνιστικού κόμματος και Πρόεδρος της Επιτροπής οικογενειακών υποθέσεων στην Δούμα (κάτω βουλή της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσίας), προειδοποίησε τις συμπατριώτισσές της να μην κάνουν σεξ με ξένους άνδρες κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Όπως υποστήριξε «αν οι γυναίκες της πατρίδας της έχουν σεξουαλικές σχέσεις με άνδρες εκτός Ρωσίας, αυτό θα οδηγήσει στη γέννηση παιδιών σε μονογονεϊκές οικογένειες» και πρόσθεσε «Ακόμη και αν οι άνδρες παντρευτούν τις γυναίκες και τους πάρουν στο εξωτερικό, αργότερα οι γυναίκες δεν θα ξέρουν πώς να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Μετά έρχονται σε μένα στην Επιτροπή και κλαίνε ότι τους πήραν το παιδί. Θα ήθελα οι γυναίκες στη χώρα μας να παντρευτούν άντρες από αγάπη, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους, εφόσον είναι Ρώσοι υπήκοοι, ώστε να οικοδομήσουν καλές οικογένειες, να ζουν με αρμονία, να έχουν παιδιά και να τα μεγαλώνουν εδώ».

Σύμφωνα με την Επιτροπή οικογενειακών υποθέσεων στην Δούμα, πολλές γυναίκες που έγιναν μητέρες, έμειναν μόνες μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας και όπως υποστήριξε η Ρωσίδα πολιτικός «Αυτά τα παιδιά έχουν υποφέρει από τη σοβιετική εποχή. Δεν είμαι εθνικίστρια, το αντίθετο.

Ξέρω πως τα παιδιά αυτά υποφέρουν καθώς τα εγκαταλείπουν και είναι αναγκασμένα να ζουν μόνο με τις μητέρες τους».

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή