Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πανικός σε ομιλία του Μαδούρου

Ακούστηκε έκρηξη και διακόπηκε η τηλεοπτική μετάδοση της ομιλίας.
 
Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter, δείχνει απρόοπτη εξέλιξη σε ομιλία του Προέδρτου της Βραζιλίας του Νικολά Μαδούρο στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας Καράκας.

Ακούγεται κρότος -πιθανότατα έκρηξη- και το σκηνικό αλλάζει και δείχνει στρατιώτες παραταγμένους στους δρόμοι οι οποίοι διασκορπίζονται τρέχοντας πανικόβλητοι προς κάθε κατεύθυνση.

Το κρατικό κανάλι που μετέδιδε απευθείας της ομιλία του προέδρου διέκοψε την σύνδεση, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει σαφές τι έγινε.
Όπως μετέδωσε το Ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων «Sputnik», υπήρξε αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του Μαδούρο.

«Αυτή είναι μια επίθεση με στόχο τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο» δήλωσε ο υπουργός Επικοινωνίας Χόρχε Ροντρίγκεζ, ο οποίος συμπλήρωσε στην συνέχεια ότι 7 άτομα από την εθνική φρουρά τραυματίστηκαν

Οι δυνάμεις επιβολής του Νόμου της Βενεζουέλας κατόρθωσαν να καταρρίψουν ένα drone που έφερε εκρηκτικά και είχε στόχο τον πρόεδρο της χώρας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

https://twitter.com/AlbertoRodNews?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1025863950418763777&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbomb.gr%2Fkosmos%2Fstory%2F906121%2Ftora-venezoyela-diakopike-zontani-omilia-toy-madoyro-plirofories-gia-ekrixi-vid
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή