Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επίσκεψη Μικέλη Χατζηγάκη στον Ερυθρό Σταυρό Τρικάλων

Τον Ερυθρό Σταυρό Τρικάλων επισκέφθηκε ο Μικέλης Χατζηγάκης για να ενημερωθεί για τις δράσεις και τις ανάγκες του, και να εξετάσει διόδους ενίσχυσης του σημαντικού του έργου.

Ο νεαρός Τρικαλινός αφού ενημερώθηκε αναλυτικά από την Πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού Τρικάλων Νικολέτα Μπρουζούκη-Αλεξίου, εξήρε το έργο των εθελοντών και της διοίκησης και τόνισε πως «ο Ερυθρός Σταυρός Τρικάλων είναι ένα από τα πιο ενεργά παραρτήματα ανά την Ελλάδα με πλούσιο έργο και διαχρονική προσφορά».

Εξερχόμενος της συνάντησης ο Μικέλης Χατζηγάκης δήλωσε: «Σε μια εποχή που όλοι δοκιμαζόμαστε και κλεινόμαστε όλο και περισσότερο στους εαυτούς μας το να αφιερώνεις ένα σημαντικό κομμάτι του χρόνου σου για να δώσεις πίσω και να προσφέρεις στην κοινωνία σημαίνει πολλά.

Αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να αναδείξουμε και να στηρίξουμε. Η σημερινή Ελληνική κρίση εκτός από οικονομική είναι ηθική. Διότι χάσαμε τις αρχές και τις αξίες μας που αποτελούσαν διαχρονικά την πυξίδα μας. Ο Ερυθρός Σταυρός με την διοίκηση του, αλλά και με εθελοντές και εθελόντριες του, μας βοηθούν να επαναξιολογήσουμε τα πράγματα ώστε να βρει η κοινωνία τον σωστό δρόμο. Μας θυμίζουν, δηλαδή, την κατεύθυνση που πρέπει να βαδίσουμε. Και με αυτή την ευκαιρία θέλω να πω και κάτι ακόμα.

Η Ελλάδα, από μη κυβερνητικές οργανώσεις μέχρι την πολιτική και τις επιχειρήσεις έχουν ανάγκη από γυναίκες σαν την απερχόμενη πρόεδρο Τζένη Λιάγκα, και την νυν Πρόεδρο κ. Μπρουζούκη. Δύο γυναίκες που κατάφεραν να συνδυάσουν πως να είναι καλές επαγγελματίες, καλές μητέρες, και να βρίσκουν παράλληλα πάντα χρόνο να προσφέρουν στην κοινωνία.

Η Ελλάδα μπορεί να προοδεύσει μόνο αν βρει τα σωστά πρότυπα. Αυτά πρέπει να ανακαλύψουμε και να ακολουθήσουμε». 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή