Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Μικέλης αφουγκράζεται τους κατοίκους των χωριών

Επισκέψεις σε χωριά των Τρικάλων πραγματοποιεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο Μικέλης Χατζηγάκης.

Το νεαρό Τρικαλινό στέλεχος της Ν.Δ. επισκέφθηκε αρκετά χωριά του Νομού (μεταξύ άλλων το Πρίνος, την Φωτάδα, το Βαθύρεμα, την Πιαλεία, κα) και αφουγκράστηκε τα προβλήματα των κατοίκων των χωριών. Οι πολίτες του εξέφρασαν την ανησυχία τους για την ανεργία, τους υψηλούς φόρους, το αναποτελεσματικό κράτος και το ανεπαρκές πολιτικό προσωπικό και ζήτησαν βαθιές αλλαγές στο υπάρχον πολιτικό σύστημα.
 
Ως συνεργάτης του Κωστή Χατζηδάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη ο Μικέλης Χατζηγάκης μίλησε για το αναλυτικό οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας με αιχμή τους δόρατος τις φοροελαφρύνσεις (π.χ. ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ σε διαμονή και εστίαση, κτλ) και την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου παραγωγικού μοντέλου.
 
Ο Μικέλης δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον γιατί η Ελλάδα έχει δυνατά συγκριτικά πλεονεκτήματα (π.χ. τουρισμός, γεωργία, γεωγραφική θέση, καθώς και στον ενεργειακό τομέα). Το σημαντικό είναι να υπάρξει η κατάλληλη αξιοποίηση και σε πολιτικές αλλά και σε πρόσωπα.
 
 Όπως λέει ο ίδιος με νόημα: «Αν μάθαμε κάτι από αυτή την κρίση είναι ότι οι πολιτικοί πρέπει να ακούνε με σεβασμό και με πολύ προσοχή τους πολίτες και να προσπαθούν να λύσουν προβλήματα με πνεύμα συνεργασίας. Οι σύγχρονοι πολιτικοί πρέπει να ακούνε περισσότερο και να μιλάνε λιγότερο».
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή