Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο νέος της… κεντροδεξιάς

Μετά τις τελευταίες περιοδείες και τις επαφές του στην πόλη των Τρικάλων, ο Μικέλης Χατζηγάκης έγινε αντικείμενο πολλών θετικών συζητήσεων.

Αρκετοί πολίτες σχολίαζαν πως θέλουν πραγματική ανανέωση με αξιόλογα πρόσωπα και ο νεαρός Χατζηγάκης εκφράζει κατά γενική ομολογία «το καινούργιο».

Ο 30χρονος Τρικαλινός έχει ξεκινήσει δυνατά να «χτίζει» την πολιτική του δυναμική. Προς το παρόν φαίνεται να συσπειρώνει ένα μεγάλο μέρος του ρεύματος για ανανέωση και μένει να φανεί πως θα εξελιχθεί αυτό όταν ξεκινήσει και επίσημα η…. μάχη.
 
Πάντως, όταν ερωτάται ο ίδιος για τα περί ανανέωσης στην πολιτική ζωή του τόπου, ο Μικέλης Χατζηγάκης, δίνει βάση στην αξία και στην αριστεία και λιγότερο στην ηλικία.
 
Άλλωστε, έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Εργάστηκε ως οικονομικός σύμβουλος στην κορυφαία εταιρεία συμβούλων παγκοσμίως, Boston Consulting Group (BCG), εστιάζοντας στον τομέα των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Κατά την διάρκεια της εργασίας του στην BCG συμμετείχε σε έργα στρατηγικής και οργανωτικής αναδιάρθρωσης των ελληνικών συστημικών τραπεζών αλλά και στις οικονομικές μελέτες που εκπόνησε η εταιρεία σε συνεργασία με τον ΙΟΒΕ.

Στην συνέχεια εργάστηκε ως ανώτερο στέλεχος της Alpha Bank στον τομέα των «κόκκινων» δανείων.

Επίσης, έχει εργαστεί στον ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη. Σήμερα συνεργάζεται στενά με τον Αντιπρόεδρο του κόμματος Κωστή Χατζηδάκη ως εμπειρογνώμονας του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή