Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συναντήσεων συνέχεια για τον Χρίστο Λιάπη

Συνάντηση με τον Γ. Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. και Βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα, είχε ο Χρίστος Λιάπης στο πλαίσιο των επαφών του με «γαλάζια» στελέχη.

Ο Δρ. Χρίστος Λιάπης που έχει αφήσει ισχυρό αποτύπωμα παρεμβάσεων μέσω αρθρογραφίας του και συχνών παρουσιών ακόμη και σε κεντρικά ΜΜΕ της χώρας, συνοδευόταν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων Μιχάλη Λάππα και από τον Βασίλη Αδάμο και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον κ. Τσιάρα την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και να γίνουν εκτιμήσεις για το πότε η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές.

Κοινή διαπίστωση ήταν πως η οικονομία της χώρας «βουλιάζει» τους τελευταίους μήνες με την έλλειψη ρευστότητας ορατή να «στραγγαλίζει» νοικοκυριά και επιχειρήσεις και πως πρέπει γρήγορα, «να υπάρξει αλλαγή του σκηνικού».

Ο δρ. Λιάπης που επιθυμεί να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στον Νομό Τρικάλων, άκουσε με προσοχή, επισημάνσεις του έμπειρου για τέτοια ζητήματα κ. Τσιάρα, με τον Καρδιτσιώτη Βουλευτή, να εκφράζεται με κολακευτικά λόγια για την επιστημονική κατάρτιση του Καλαμπακιώτη Ψυχιάτρου.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή