Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρία πλια και ένα τσιόνι

΄Αλλα ντ΄ άλλων ανακοίνωση του Παύλου Πολάκη για το επεισόδιο στο γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων.
 
«Θύμα» κακής πληροφόρησης ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης που εκτέθηκε καθώς του … πούλησαν «φύκια για μεταξωτές κορδέλες».

Σε ανακοίνωσή του για το επεισόδιο στο γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων, αναφέρει τα εξής:

«Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης δηλώνει την αμέριστη στήριξή του στον διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων, Δημήτρη Παρθένη.

Οι επιθέσεις από ανθρώπους του υποκόσμου και οι τραμπουκισμοί από τους ευνοημένους του προηγούμενου καθεστώτος, αποτελούν για εμάς φόρο τιμής και χειροπιαστή απόδειξη της αποφασιστικότητας μας να συγκρουστούμε με όλους εκείνους που τα προηγούμενα χρόνια είχαν καταστήσει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας ένα προσωπικό τους τσιφλίκι.

Όλοι εκείνοι που επιχειρούν να τρομοκρατήσουν για να ανακόψουν την διαδικασία κάθαρσης στην Υγεία καλό θα ήταν να μάθουν πως ούτε μας τρομοκρατούνε ούτε μας φοβίζουν αντίθετα μας πεισμώνουν και μας δίνουν περισσότερη δύναμη να συνεχίσουμε».

Ούτε τα δημοσιεύματα ούτε τα εξώδικα των εργολάβων φαίνεται ότι δεν έφτασαν στα αυτιά και τα μάτια του κ. Πολάκη και …εκτέθηκε πιστεύοντας …φαντασιόπληκτους…

Όμως ένα μέλος της Κυβέρνησης που θέλει να λέγεται σοβαρή, πρώτα ερευνά όλες τις πτυχές του θέματος και μετά προβαίνει σε επίσημες ανακοινώσεις…
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή