Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Θεσσαλία: Αστυνομική επιχείρηση με 8 συλλήψεις

Κατά την διάρκεια της χθεσινής αστυνομικής επιχείρησης στην εδαφική επικράτεια της Θεσσαλίας, ελέγχθηκαν 534 άτομα, 404 οχήματα, 5 επιχειρήσεις σκραπ, 11 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και υπήρξαν 11 προσαγωγές ατόμων εκ των οποίων οι 8 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Συνελήφθησαν, 2 Έλληνες για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 2 άτομα (Έλληνας και Αλβανός) για παράβαση του τελωνειακού κώδικα, Έλληνας για παράβαση του Νόμου περί όπλων, Αλβανός για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών και 2 άτομα (Έλληνας και Αλβανός) σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ, παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών και παραβίαση περιοριστικών όρων.

Βεβαιώθηκαν 88 παραβάσεις και συγκεκριμένα, 2 του τελωνειακού κώδικα, 1 του Νόμου περί όπλων, 1 του Νόμου περί Αλλοδαπών και 84 του Κ.Ο.Κ. (4 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 1 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 2 για ΚΤΕΟ, 21 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας και 56 λοιπές παραβάσεις).

Κατασχέθηκαν 52 πακέτα τσιγάρων και 2 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 305 γραμμάρια καπνού, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης,  2 κυνηγετικές καραμπίνες, 8 κυνηγετικά φυσίγγια και σπρέι πιπεριού. 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή