Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αρχίζει η νέα ποδοσφαιρική σεζόν για τις γυναίκες της ΑΕ Λάρισας

Την Πέμπτη 16 Αυγούστου αρχίζει η προετοιμασία της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά του πρωταθλήματος Α΄ Εθνικής γυναικών.
Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος αναγνωρίζοντας το έργο του προπονητή της ομάδας Νίκου Γκαλίτσιου και των συνεργατών του ανανέωσε την συνεργασία μαζί τους για την επόμενη χρονιά.
Έτσι η σύνθεση του τεχνικού team παραμένει η ίδια, δηλαδή:   
Νίκος Γκαλίτσιος – προπονητής, Άκης Οικονόμου – γυμναστής, Χρήστος Μιχαήλ – προπονητής τερματοφυλάκων, Θεόφιλος Ραχωβίτης – Φυσικοθεραπευτής και Βασίλης Πάνος – Προπονητής στην Ακαδημία.
Το ίδιο θα συμβεί και με το έμψυχο υλικό της ομάδας, τις αθλήτριες που ανέβασαν την ΑΕΛ στην Α΄ Εθνική και είχαν μια απόλυτα πετυχημένη χρονιά στην παρθενική τους εμφάνιση στην κατηγορία. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικρές αλλαγές με παίκτριες που θα φύγουν λόγω σπουδών και με κάποιες νέες που θα έρθουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος η ΑΕΛ θα στηριχθεί στις παίκτριες που την στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και την έφτασαν μέχρι εδώ, δίνοντας παράλληλα πολλές ευκαιρίες και στις νεαρές αθλήτριες που έχει η ομάδα και αποτελούν το μέλλον της.
Άλλωστε με το εγχείρημα των Σχολών ποδοσφαίρου και την συνεργασία με τις Ολυμπιώτισσες η ΑΕΛ δείχνει ξεκάθαρα την φιλοσοφία με την οποία θα λειτουργήσει από εδώ και πέρα η ομάδα, με σαφή στόχο την επαρκή στελέχωση της ομάδας μέσα από την ανάπτυξη του αθλήματος.
Η προετοιμασία θα γίνει με απόλυτα πρότυπα σε τρία στάδια. Στο πρώτο οι παίκτριες θα περάσουν από τις ανάλογες ιατρικές εξετάσεις, στο δεύτερο θα ακολουθήσουν ένα χαλαρό πρόγραμμα για να έρθουν στην  επιθυμητή φυσική κατάσταση και στο τέλος Αυγούστου όταν θα έχει ολοκληρωθεί και το ρόστερ θα γίνει η παρουσίαση της νέας ομάδας και οι αθλήτριες θα μπουν σε ένα πιο εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων. 
Για τη νέα σεζόν ο προπονητής της ομάδας Νίκος Γκαλίτσιος είπε ότι «Πέρσι πήραμε το βάπτισμα του πυρός στην μεγάλη κατηγορία με μεγάλη επιτυχία χάρη στο ταλέντο, στην σκληρή δουλειά και στο πάθος των κοριτσιών. Φέτος τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα γιατί οι αντίπαλοι μας, μας υπολογίζουν κάτι που δεν συνέβαινε πέρσι αλλά και γνωρίζουν το παιχνίδι μας. Όμως έχω εμπιστοσύνη στις παίκτριες μου και όλοι μαζί θα παλαίψουμε για το καλύτερο. Πάντα βάζουμε τον πήχη ψηλά γιατί… ΑΕΛ είμαστε. Αλλά χρειαζόμαστε και την βοήθεια του κόσμου. Ας έρθουν μια φορά να δουν την ομάδα. Θα εκπλαγούν ευχάριστα από το θέαμα».
Από την Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος ανακοινώνεται ότι από την Δευτέρα 21 Αυγούστου οι προπονήσεις θα είναι ανοιχτές και ότι όσες νεαρές αθλήτριες ενδιαφέρονται να δοκιμαστούν στην Γυναικεία ομάδα μπορούν να συμμετέχουν ελεύθερα. Για πληροφορίες στο 6973826490.
Η ΑΕΛ την φετινή χρόνια θα πραγματοποιήσει αρκετές ενέργειες για την προβολή και την ανάπτυξη του Γυναικείου ποδοσφαίρου και επιζητά την βοήθεια και την υποστήριξη όλων των φορέων και των επιχειρήσεων της Λάρισας για την υλοποίηση τους.
Τέλος ανακοινώνεται ότι από την Πέμπτη 17 Αυγούστου θα λειτουργήσουν κανονικά τα γραφεία της Ακαδημίας στη Θύρα-3 του σταδίου Αλκαζάρ όπου θα μπορούν να προσέρχονται γονείς και αθλητές για την εγγραφή τους στην Ακαδημία.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή