Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αστυνομικές δράσεις στην Θεσσαλία για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας

Ειδικές αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν χθες στους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειάς τους.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρησιακών αυτών δράσεων, ελέγχθηκαν 628 άτομα, 537 οχήματα, 7 επιχειρήσεις σκραπ και 7 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Προσήχθησαν 34 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 7 άτομα.

Συγκεκριμένα 1 Έλληνας για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 1 Αλβανός για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, 1 Αλβανός για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, 1 Αλβανός για κλοπή, 1 Έλληνας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών καθώς και 2 Έλληνες σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, υπεξαίρεση και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Βεβαιώθηκαν 172 παραβάσεις και συγκεκριμένα 1 παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, 1 παράβαση για κλοπή, 1 παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, 1 παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, 1 παράβαση για επαιτεία και 167 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ήτοι: 8 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 1 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 8 για ΚΤΕΟ, 36 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 1 για χρήση κινητού τηλεφώνου και 113 λοιπές παραβάσεις).

Κατασχέθηκαν 80 πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων, μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, διάφορα είδη τροφίμων και το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ.

Επισημαίνεται ότι ο σχεδιασμός των παραπάνω δράσεων είναι στοχευμένος και έχει ως κύριο σκοπό τόσο την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας όσο και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Παρόμοιοι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή