Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εκδήλωση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προς τιμή του Steven Bernstein

Με θέμα «Η ανάπτυξη του ελληνικού κινηματογράφου και οι πρωτοβουλίες του S. Bernstein στην Ελλάδα για την δημιουργία σύγχρονων κινηματογραφικών στούντιο και διεθνούς σχολής κινηματογράφου στο νησί της Σύρου», διοργανώνεται εκδήλωση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προς τιμή του διάσημου Συγγραφέα, Σκηνοθέτη και Παραγωγού Steven Bernstein.

Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο Μεζούρλου στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα στις 7 το απόγευμα.

Η παραπάνω τιμητική διάλεξη εντάσσεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων των 30 χρόνων λειτουργίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μεταφέροντας το μήνυμα προσφοράς του Πανεπιστημίου στην επιστήμη και τον πολιτισμό.

Την διάλεξη θα προλογίσει ο ηθοποιός, συνεργάτης του Πανεπιστημίου Τάσος Νούσιας και η Άντα Σδράλη, εκπρόσωπος του διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου Λάρισας. Μετά το πέρας της διάλεξης θα ακολουθήσει ελεύθερη συζήτηση με το ακροατήριο.

Το τιμώμενο πρόσωπο, δηλώνει λάτρης της χώρας μας την οποία, όπως είπε, θεωρεί δεύτερο σπίτι του, δηλώνει την επιθυμία του να δημιουργήσει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Σύρο Σχολή Κινηματογράφου όπου κάθε χρόνο θα προκηρύσσεται συγκεκριμένος αριθμός υποτροφιών αποκλειστικά για Έλληνες υπηκόους ώστε να την παρακολουθούν χωρίς την καταβολή διδάκτρων.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή