Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έλεγχοι της Αστυνομίας σε επιχειρήσεις και καταστήματα

Αστυνομική επιχείρηση με 18 προσαγωγές και 12 συλλήψεις

Ειδικές αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν χθες από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ στους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειάς τους.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρησιακών αυτών δράσεων, ελέγχθηκαν 642 άτομα, 491 οχήματα, 6 επιχειρήσεις σκραπ και 2 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Προσήχθησαν 18 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 12 άτομα και συγκεκριμένα 4 Έλληνες και 1 Σύριος για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 1 Έλληνας για μέθη, 2 Έλληνες και ένας Αλβανός για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, 1 Έλληνας για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, 1 Αλβανός για κλοπή και 1 Αλβανός σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Βεβαιώθηκαν 109 παραβάσεις και συγκεκριμένα 3 παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, 1 παράβαση για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, 1 παράβαση για κλοπή και 104 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (σ.σ. 1 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 4 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 1 για μέθη, 41 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας και 57 λοιπές παραβάσεις).

Επισημαίνεται ότι ο σχεδιασμός των παραπάνω δράσεων είναι στοχευμένος και έχει ως κύριο σκοπό τόσο την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας όσο και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Παρόμοιοι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή