Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εξόρμηση της Αστυνομίας με δεκάδες συλλήψεις και προσαγωγές

Έλεγχοι σε επιχειρήσεις και καταστήματα
 
Ειδικές αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν χθες από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα στους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειάς τους.
 
Κατά τη διάρκεια των επιχειρησιακών αυτών δράσεων,  ελέγχθηκαν 726 άτομα, 621 οχήματα, 7 επιχειρήσεις σκραπ και 2 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
 
Προσήχθησαν 20 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 11.
Συγκεκριμένα 3 Έλληνες για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 1 Αλβανός για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, 1 Έλληνας για πλαστογραφία, 3 Αλβανοί, 1 Πακιστανός και 1 υπήκοος Ουζμπεκιστάν, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών καθώς και 3 Έλληνες σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για τα αδικήματα της κλοπής, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράβασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 
 
Βεβαιώθηκαν 256 παραβάσεις και συγκεκριμένα 1 παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, 1 παράβαση για πλαστογραφία, 3 παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών, 1 παράβαση για επαιτεία και 250 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ήτοι: 1 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 2 για αντικανονικούς ελιγμούς, 2 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα, 1 για αντικανονικό προσπέρασμα, 13 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 3 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 5 για ΚΤΕΟ, 50 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 3 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 3 για φθαρμένα ελαστικά και 167 λοιπές παραβάσεις).
 
Κατασχέθηκαν 680 γραμμάρια αφορολόγητου καπνού και μία πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης. 
 
Επισημαίνεται ότι ο σχεδιασμός των παραπάνω δράσεων είναι στοχευμένος και έχει ως κύριο σκοπό τόσο την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας όσο και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Παρόμοιοι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή