Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εξόρμηση της Τροχαίας με 13 συλλήψεις

Αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες σε ολόκληρη τη Θεσσαλία, εστιάζοντας στην πρόληψη και δραστική μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, καθώς και στην εξασφάλιση ευμενέστερων συνθηκών για ασφαλή οδήγηση. 
Κατά τη διάρκεια των δράσεων ελέγχθηκαν 1.077 άτομα και 955 οχήματα.
Παράλληλα, προσήχθησαν 8 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 13 άτομα και συγκεκριμένα 6 Έλληνες και 1 Αλβανός για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 4 Έλληνες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, 1 Έλληνας για κλοπή και 1 Αλβανός για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Βεβαιώθηκαν 436 παραβάσεις και συγκεκριμένα 430 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (4 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 1 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 3 για κίνηση στην αντίθετη λωρίδα, 13 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 6 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 4 για ΚΤΕΟ, 90 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 2 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 1 για φθαρμένα ελαστικά, 1 για μέθη και 305 λοιπές παραβάσεις), 4 παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, 1 παράβαση για κλοπή και 1 παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Κατασχέθηκαν μικροποσότητες χασίς και ναρκωτικών δισκίων. 
 
Ανάλογοι τροχονομικοί έλεγχοι θα πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, καθόσον η οδική ασφάλεια και πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων αποτελούν θέμα μείζονος σημασίας για το κοινωνικό σύνολο.  

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή