Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κλιμάκιο της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε περιοχές του Δήμου Τεμπών που επλήγησαν από το χαλάζι

Μετά τις έντονες και μεγάλης διάρκειας χαλαζοπτώσεις της 14ης Ιουνίου, που έπληξαν τις κτηματικές περιοχές Συκουρίου, Πουρναρίου, Ελάτειας, Ευαγγελισμού, Μακρυχωρίου και Γόννων του Δήμου Τεμπών, κλιμάκιο της Περιφέρειας, αποτελούμενο από τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλειο Χατζόπουλο, τον εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας Κώστα Δεσπόπουλο και τον Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ε Λάρισας Παναγιώτη Καλφούντζο, σε συνεργασία με τον Διευθυντή του ΕΛΓΑ Μιχάλη Λιόντο και υπηρεσιακών παραγόντων του οργανισμού επισκεφτήκαν τις πληγείσες περιοχές.

Στην επίσκεψη παραβρέθηκαν οι  βουλευτές του Νομού Νικόλαος Παπαδόπουλος και Χρήστος Κέλλας καθώς και ο Δήμαρχος Τεμπών Κωνσταντίνος Κολλάτος με Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου.

Οι καλλιέργειες που επλήγησαν είναι κυρίως ελιές, αμυγδαλιές, βερικοκιές, σιτηρά κηπευτικά, καλαμπόκι, αμπέλια και τριφύλλια. Συστήθηκε στους πληγέντες παραγωγούς να υποβάλλουν δηλώσεις εντός 15 ημερών και να προβούν στις απαραίτητες καλλιεργητικές φροντίδες.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή