Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έφερναν από Αλβανία λαθραίο καπνό

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στο Βόλο, έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, τρεις Αλβανοί, ηλικίας 48, 41 και 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, μετά από αξιολόγηση στοιχείων για μεταφορά αφορολόγητου καπνού, τέθηκε υπό διακριτική επιτήρηση τουριστικό λεωφορείο, το οποίο πραγματοποιεί το δρομολόγιο Αλβανία-Βόλος. Κατά τη στάθμευσή του στο Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων της πόλης, ο 48χρονος παρέλαβε από τους δύο ομοεθνείς του, οδηγούς του λεωφορείου, δέκα συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 5.120 γραμμάρια καπνού, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον 48χρονο σε κοντινή απόσταση και τον συνέλαβαν, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο λεωφορείο βρέθηκαν, σε ασφαλισμένο χώρο αποθήκευσης, ακόμη 14 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 7.136 γραμμάρια αφορολόγητου καπνού.

Όλες οι προαναφερόμενες ποσότητες αφορολόγητου καπνού θα αποσταλούν στο Τελωνείο Βόλου για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή