Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εξιχνιάστηκαν κλοπές

Εξιχνιάστηκαν, μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, 4 περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην πόλη του Βόλου.
 
Συνελήφθησαν στον Βόλο από Αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, 3 Γεωργιανοί ηλικίας 24, 35 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
 
Όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, οι δράστες κατά το χρονικό διάστημα από 10 Φεβρουαρίου έως 13 Απριλίου στην πόλη του Βόλου διέρρηξαν συνολικά 4 οικίες, από τις οποίες αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα – χρυσαφικά, το χρηματικό ποσό των 4.400 ευρώ, καθώς και 3 κινητά τηλέφωνα.
 
Από την κατοχή των δραστών, αλλά και κατά την νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε χώρο, όπου διέμεναν κατασχέθηκαν, το ΙΧΕ αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους, διαρρηκτικά εργαλεία, μέρος των αφαιρεθέντων κοσμημάτων – χρυσαφικών, τα οποία αποδόθηκαν στην νόμιμη δικαιούχο, το χρηματικό ποσό των 555 ευρώ, καθώς και 3 κινητά τηλέφωνα.
 
Επιπρόσθετα, εξακριβώθηκε ότι σε βάρος του 24χρονου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Αθηνών, για ληστεία.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή