Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μαγνησία: Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση με 18 συλλήψεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε στον Νομό Μαγνησίας εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν 18 άτομα και συγκεκριμένα, 3 Έλληνες (48χρονος, 19χρονος και 38χρονη), για παράβαση των Νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, καθώς σε έρευνα σε οικία, ιδιοκτησίας του 48χρονου και της 38χρονης κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού ποσότητες ηρωίνης, χασίς, κυνηγετικό όπλο χωρίς την απαιτούμενη άδεια κατοχής, κινητά τηλέφωνα ηλεκτρονικές συσκευές και χρηματικό ποσό.

Επίσης, συνελήφθη ένας 44χρονος για παράβαση του Νόμου περί όπλων και κλοπή, διότι σε έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή και κυνηγετικά φυσίγγια, ένας 30χρονος για παράβαση του Νόμου περί όπλων, διότι σε έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, χωρίς την απαιτούμενη άδεια κατοχής και κυνηγετικά φυσίγγια.

Την ίδια ώρα συνελήφθησαν 8 Έλληνες για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, διότι κατελήφθησαν ως συνεργείο να εκτελούν παράνομες οικοδομικές εργασίες σε αυθαίρετη οικοδομή και 5 Έλληνες για στέρηση άδεια ικανότητας οδήγησης, ένας από τους οποίους και για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 40 παραβάσεις του ΚΟΚ και κατασχέθηκαν, 21,22 γραμμάρια ηρωίνης, 8,54 γραμμάρια ακατέργαστου χασίς, 3 κυνηγετικά όπλα, 34 κυνηγετικά φυσίγγια, 4 κινητά τηλέφωνα, 2 βιντεοκάμερες, 1 φορτιστής, χρυσή λίρα Αγγλίας και το χρηματικό ποσό των 10.770 ευρώ.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή