Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Λουκέτο» μετά την …λαγάνα στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

Στο …σπίτι τα νήπια μετά το …πέταγμα του χαρταετού.
 
 Με απόφαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ και σε συνεργασία με την ΠΟΕ-ΟΤΑ την ερχόμενη Τρίτη οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί όλης της χώρας θα παραμείνουν κλειστοί.

Όπως αναφέρει η ΠΟΕ-ΟΤΑ «Είναι το πρώτο βήμα αντίδρασης στην υποβάθμιση των Παιδικών Σταθμών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και των επαγγελματικών δικαιωμάτων του έμπειρου Παιδαγωγικού προσωπικού που εργάζονται σε αυτούς.

Σε ελάχιστους Δήμους της χώρας εμφανίζεται το φαινόμενο αιρετοί να μην πειθαρχούν στην απόφαση της ΚΕΔΕ. Σε αυτές τις  περιπτώσεις που οι αιρετοί λαμβάνουν απόφαση  να μην κλείσουν τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς η ΠΟΕ-ΟΤΑ προκηρύσσει 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση για όλους τους εργαζόμενους των Παιδικών Σταθμών, για την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου διευκολύνοντας έτσι τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί με απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ την ίδια ημέρα και ώρα 10 το πρωί έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών (Σταδίου 27-Αθήνα) .

Η μαζική συμμετοχή όλων είναι η απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να αποτρέψουμε τους σχεδιασμούς κάποιων που αποφασίζουν για εμάς… χωρίς εμάς!!!».

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή