Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άρχισε να … ψάχνει η Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ

Χωρίς «κομματικές παρωπίδες» η αναζήτηση υποψηφίων προς στήριξη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Συνεργασίες -που σε πολύ μεγάλο βαθμό θα κριθούν και από τις πολιτικές εξελίξεις ιδίως στο χώρο της Κεντροαριστεράς – για το 2019 που θα διεξαχθούν οι Αυτοδιοικητικές εκλογές, αναζητά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας έχει αποστείλει επιστολή στην Ν.Ε. Τρικάλων του κόμματος, ζητώντας αποστολή «αξιολόγησης» των 4 Δημάρχων του Νομού ώστε να ξεκινήσουν οι διεργασίες για την στήριξη των ικανότερων εξ αυτών.

Φυσικά με το …κλασικό δίπολο «συντήρηση- πρόοδος» θα γίνουν συνεργασίες για τις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και ενώ πάντα εκκρεμεί το ζήτημα για τον εκλογικό Νόμο που θα προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση στην Αυτοδιοίκηση.

Αν κάποιος από τους 4 Δημάρχους του Νομού κριθεί από την Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ ως «επιτυχημένος» και εφόσον δεν κριθεί «συντηρητικός», θα προταθεί χωρίς «κομματικές παρωπίδες» για στήριξη ακόμα και αν προέρχεται ή ανήκει σε άλλο πολιτικό χώρο, όπως αναμένεται να γίνει σε άλλες περιοχές της χώρας.

Βέβαια, η αναζήτηση συνεργασιών είναι συνειδητή επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ γιατί αποδείχθηκε ότι δεν διαθέτει επαρκείς δυνάμεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και κυρίως πολιτική καθώς δεν σκοπεύει σε καμιά περίπτωση να παραμείνει …θεατής στις εξελίξεις με το αυτοαποκαλούμενο εγχείρημα της Κεντροαριστεράς, επιδιώκοντας διείσδυση και προοπτική συνεργασίας.

Αν κοιτάξει κανείς το πρόσφατο παρελθόν, θα διαπιστώσει ανά την Ελλάδα πληθώρα Αυτοδιοικητικών που θα μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει αλλά πήγε σε …κοντόφθαλμη πολιτική, ενώ μάλλον δεν έχει πρόβλημα με όσους στήριξε και δεν ανήκαν στον ίδιο πολιτικό χώρο και σήμερα αποδείχθηκε πως δεν ήταν …μπαμπούλες και έχει μαζί τους πολύ καλή συνεργασία.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή