Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βάζουν σε …εγρήγορση τα κομματικά επιτελεία

Έξοδος από τα μνημόνια και απελευθέρωση αιχμαλώτων.
 
Ενισχυμένη ευκαιρία για …απόδραση δίνει στην συγκυβέρνηση η απελευθέρωση των 2 Ελλήνων Αξιωματικών από τους Τούρκους.

Και επειδή την ενισχυμένη ευκαιρία (λόγω εξόδου από τα μνημόνια), την δίνει η Τουρκία, η συγκυβέρνηση, θα θελήσει να την εκμεταλλευτεί πριν την πάρει πίσω η Τουρκία με την …λίρα.

Τα προ των πυλών capitals control ή η πιθανή έλευση του ΔΝΤ στα …σύνορα της Ελλάδας, θα επιφέρουν «τριγμούς» στο ευρώ και κατά επέκταση στην Ελληνική οικονομία που θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις «ανθρωποφάγες» αγορές λίαν συντόμως, θα ήταν η ιδανική ευκαιρία τώρα για την συγκυβέρνηση να προσφύγει στην κάλπη και να περισώσει ότι περισώζεται για την ίδια.

Αν αφήσει τον χρόνο να κυλήσει, θα γίνεται όλο και πιο φανερό ότι η έξοδος από τα μνημόνια ήταν «τεχνητή», θα έρθουν και οι νέες περικοπές των συντάξεων, θα «τρέχει» και ο ΕΝΦΙΑ, οι «αγορές» μόνο …μεγαλοψυχία δεν θα δείχνουν και θα «σκάει» και το Σκοπιανό…

Χώρια που θα προλάβει και τον …χειμώνα όπου μια …νεροποντή μπορεί να πνίξει και πάλι δεκάδες ανθρώπους…

Επίσης θα βρει «ανοχύρωτη» την Ν.Δ. που παρόλο που μπορεί ανά πάσα στιγμή να προκηρυχθούν εκλογές και το ζητάει και η ίδια, σε καμιά περίπτωση δεν είναι έτοιμη σε επίπεδο στελέχωσης ψηφοδελτίων και δεν θα έχει τον χρόνο να το κάνει χωρίς … «μουρμούρες» μέσα στην βιασύνη.

Συνεπώς με βάση την λογική (αν βρίσκει κανείς λογική στην παρούσα συγκυβέρνηση), ο καλύτερος για αυτήν χρόνος προσφυγής στην κάλπη είναι λίγο μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς που θα έχουν ανοίξει και τα …εκλογικά τμήματα.

Αυτό το ξέρουν και τα κομματικά επιτελεία και μπαίνουν σε …εγρήγορση μετά τα «μπάνια του λαού» ώστε να μην βρεθούν σε κατάσταση «τρεχάτε ποδαράκια μου»…

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή