Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βελτιώνει τον δρόμο Γόμφοι – Λαζαρίνα η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Βελτιώνεται η ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας του έργου «Βελτίωση – ασφαλτόστρωση οδού Γόμφοι-Λαζαρίνα-συνεχιζόμενη εργολαβία 2015», προϋπολογισμού 120.000,00 ευρώ, με πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Το έργο αξιολογήθηκε σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη και πρόκειται να υλοποιηθεί από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Τρικάλων

Με την παρούσα εργολαβία προβλέπονται εργασίες βελτίωσης τμήματος της οδού από Γόμφους προς Λαζαρίνα , μήκους 800m περίπου με αρχή το πέρας του υπάρχοντος ασφαλτικού. Θα εκτελεστούν εργασίες οδοστρωσίας , ασφαλτικών και σήμανσης. Συγκεκριμένα θα γίνουν οι παρακάτω εργασίες:

ΟΔΟΣΤΡΩΣΙΑ

Στο μήκος των 800m θα κατασκευαστεί μία στρώση υπόβασης πάχους 10cm από θραυστό υλικό λατομείου σύμφωνα με την Π.Τ.Π. 150 και μια στρώση βάσης συμπυκνωμένου πάχους 10cm σύμφωνα με την Π.Τ.Π 0155. Επίσης θα κατασκευαστούν ερείσματα σε όλο το μήκος των 800m της οδού.

ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ

Θα κατασκευαστεί μια στρώση συμπυκνωμένου πάχους 5cm από ασφαλτικό σκυρόδεμα, σε όλο το μήκος των 800m, αφού προηγηθεί ασφαλτική προεπάλειψη.

ΣΗΜΑΝΣΗ

Θα τοποθετηθούν πινακίδες σήμανσης, (πληροφοριακές, ρυθμιστικές, αναγγελίας κινδύνου κ.λπ.), όπου απαιτείται.

Όλες οι εργασίες θα γίνουν με βάση τα συμβατικά τεύχη και τις ισχύουσες προδιαγραφές, όπως αυτές αναφέρονται και Τεχνική Συγγραφή Υποχρεώσεων.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή