Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεν είναι …πρωταπριλιάτικο

Το πήραν απόφαση πριν το «τρέχουν και δεν φτάνουν».
 
Αντιπλημμυρικά έργα σε χείμαρρους της ευρύτερης περιοχής του Ασπροποτάμου προωθεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας με έργο 800.000 ευρώ (με ΦΠΑ).
 
Η σχετική έγκριση των πιστώσεων του έργου υπογράφθηκε και το έργο υλοποιείται με πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και φορέα υλοποίησης την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.  
 
Σε σχετική δήλωση ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ανέφερε «Το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν.

Με έργα όπως αυτό στοχεύουμε ως Περιφέρεια Θεσσαλίας στην προστασία των οικισμών και των καλλιεργειών, από έκτακτα καιρικά φαινόμενα τα οποία λόγω της αλλαγής του κλίματος γίνονται ολοένα και πιο συχνά.

Έτσι πέραν του ότι προστατεύουμε την περιοχή, προστατεύουμε το περιβάλλον, αναβαθμίζουμε τη ζωή των πολιτών και δίνουμε λύση σε υπαρκτά προβλήματα. Συνεχίζουμε το έργο μας με σχέδιο, προγραμματισμό και συνεργασίες, που φέρνουν χρήσιμα έργα στην περιοχή και στηρίζουν θέσεις εργασίας.

Και οπωσδήποτε ζητούμε από το αρμόδιο Υπουργείο να σκύψει με σεβασμό και ενδιαφέρον στην αντιπλημμυρική προστασία της Θεσσαλίας δίνοντας στην Περιφέρεια επιπλέον πόρους για χρήσιμα έργα όπως αυτό».
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή