Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διευκρινήσεις για τις προσλήψεις σε Δήμους

Τι αναφέρει εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών για προσληφθέντες σε ανταποδοτικές Υπηρεσίες.
 
Διευκρινιστική εγκύκλιο εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών σύμφωνα με την οποία οι δήμοι μπορούν να προχωρήσουν σε προσλήψεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες τους με βάση τους προσωρινούς πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ της προκήρυξης 3Κ/2018.
 
Όπως διευκρινίζεται οι δήμοι μπορούν να προβούν άμεσα στην πρόσληψη ορισμένου ή και του συνόλου του αριθμού των υποψηφίων προς διορισμό από τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης του ΑΣΕΠ, πριν δηλαδή την εξέταση των ενστάσεων.

Ειδικά για τις θέσεις που αφορούν σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, κατηγοριών και εκπαιδευτικής βαθμίδας ΔΕ και ΥΕ, δεν απαιτείται η έκδοση απόφασης κατανομής, καθόσον αυτές εξαιρέθηκαν ρητά με τη διάταξη του άρθρου 7 του ν.4368/2016.

Επισημαίνεται ότι, για όλες τις ειδικότητες που απαιτείται άδεια άσκησης επαγγέλματος, πέραν των απαιτουμένων τίτλων σπουδών, θα πρέπει να ζητηθούν και προσκομισθούν οι προβλεπόμενες άδειες από τους ενδιαφερόμενους στο πλαίσιο της διασφάλισης της ορθής εκτέλεσης των καθηκόντων τους και προς αποφυγήν πάσης φύσεως ατυχημάτων.
 
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή