Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εργασίες στον Πυργετό από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Με στόχο τη διευκόλυνση των  επαγγελματιών του πρωτογενούς τομέα στο δύσκολο έργο τους και ικανοποιώντας αίτημα των  αγροτών και κτηνοτρόφων του Δ.Δ. Πυργετού του Δήμου Τρικκαίων, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων  της  Περιφερειακής  Ενότητας  Τρικάλων προχώρησε στην κατασκευή τεχνικού έργου σε αγροτικό δρόμο της περιοχής.  

Συγκεκριμένα, κατασκευάσθηκε επέκταση πλακοσκεπούς οχετού, σε αγροτικό δρόμο πλησίον της περιφερειακής οδού Πύλης – Καλαμπάκας στο Δ.Δ. Πυργετού του Δήμου Τρικκαίων, ώστε να εξυπηρετείται η κυκλοφορία των αγροτικών μηχανημάτων και η μεταφορά των προϊόντων.

Αναλυτικότερα έγινε κατασκευή νέων βάθρων εκατέρωθεν του υπάρχοντος τεχνικού και κατασκευή νέας πλάκας πάχους 0,40 m διαστάσεων 4,60m x 2,0m από την αριστερή και 5,70 m x 1,50m από την δεξιά πλευρά.

Επιβλέποντας τις εργασίες ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης  δήλωσε ότι «Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού είναι η διευκόλυνση των πολιτών στην επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί πυλώνα της Τρικαλινής παραγωγικής οικονομίας και επομένως είναι χρέος μας να στεκόμαστε δίπλα στους παραγωγούς και κτηνοτρόφους του νομού μας. Η άριστη συνεργασία μας με τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Πυργετού κα. Χριστίνα Ζαχείλα-Αλεξανδρή και κ. Οδυσσέα Καραποστόλη συνετέλεσε στο θετικό αποτέλεσμα. Προχωράμε με έργα σε όλο το εύρος του νομού μας με στόχο την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας».
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή