Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σοβαρή καταγγελία έφερε το δημοσίευμα του trikalanews.gr για τον Αξονικό του Νοσοκομείου

Απίστευτη αλλά αληθινή ανάρτηση του Σπύρου Περίφανου λίγες ώρες μετά από σχόλιο του στην σελίδα του trikalanews.gr

Λίγες ώρες μετά το σχόλιο του Σπύρου Περίφανου στην ιστοσελίδα του trikalanews.gr  που ήταν το εξής «Για την αποκατάσταση της αλήθειας χωρίς διάθεση υπεράσπισης κανενός , ενημερώνω ότι τέτοιου είδους προειδοποιησεις καταγράφονται από το 2013 αλλά όπως καταλαβαίνετε σε μια πτωχευμένη χώρα η αγορά τέτοιου μηχανήματος είναι ανέφικτη με ίδιους πόρους. Το μηχάνημα θα φτιαχτεί πιθανώς εντός της επόμενης εβδομάδας.

Νέο μηχάνημα έχει ενταχθεί στο νέο ΕΣΠΑ και προς την κατεύθυνση της επιτάχυνσης της διαδικασίας θα πρέπει να είναι οι προσπάθειες όλων μας.

Αν με το άρθρο σας θέλετε να στιγματίσετε τις προτεραιότητες οι οποίες πιθανόν διογκώνουν τμήματα ήσσονος σημασίας σε σχέση με το Ακτινολογικό, θα συμφωνήσω, αλλά θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας και τους διαθέσιμους πόρους οι οποίοι είναι πεπερασμένοι.

Πρόθυμος για τυχόν διευκρινίσεις

ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΓΝΤ»

Σήμερα όμως, ο ίδιος, ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook τα εξής:

«Προς όλους τους φίλους μου πριν λίγο με πήρε ο Παρθένης για να μου πει ότι ευθύνομαι για την βλάβη του αξονικού νομίζοντας με τις γνωστές μεθόδους που χρησιμοποιεί ότι θα με φοβίσει για να αποσυρθώ από υποψήφιο μέλος του ΔΣ του Νοσοκομείου αυτή η ιταμή κατηγορία για όσους ξέρουν τις προσπάθειες μου για το ακτινολογικό τμήμα τόσα χρόνια δεν θα μείνει έτσι.

Τώρα θέλω την πραγματική στήριξη από όλους όσους με γνωρίζουν»….

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή