Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΤΕΕ Τρικάλων: Το εξοικονομώ δεν «τρέχει»

Σε ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. Τρικάλων σχετικά με το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ», αναφέρονται τα εξής:

Τον τελευταίο έτος έχουμε γίνει μάρτυρες μιας διαρκούς παραπλάνησης των πολιτών, αναφορικά με το επικείμενο πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΙΙ».

Διάφορες άσχετες επιστημονικές και μη ειδικότητες εμπορεύονται αιτήσεις συμμετοχής σ’ ένα πρόγραμμα που επί της ουσίας δεν υφίσταται εν ισχύ.

Το γεγονός αυτό από μόνο τους καταδεικνύει τόσο την φερεγγυότητά τους, όσο και την σχετικότητά τους με το αντικείμενο που «πουλούν».

Για τον λόγο αυτόν οφείλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα για τις εκκρεμότητες που οφείλουν να διευθετηθούν μέχρι την έναρξη του προγράμματος:

• Υλοποίηση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας μέσω της οποίας θα γίνονται οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα (ο διαγωνισμός κλείνει στις 07-11-2017 και ο ανάδοχος θα έχει έως και 3 μήνες προθεσμία να ολοκληρώσει το έργο).

• Αξιολόγηση των προτάσεων των τραπεζών που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

• Αναθεώρηση των τεχνικών οδηγιών για την έκδοση νέων, επικαιροποιημένων Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης.

• Έκδοση σχετικών ΚΥΑ και ΦΕΚ καθώς και λοιπών εγκυκλίων και αποφάσεων.

Επομένως τα δημοσιεύματα του τύπου που υποστηρίζουν την άμεση προκήρυξη του προγράμματος προκαλούν παραπληροφόρηση και σύγχυση, γι’ αυτό και καλούμε τους ενδιαφερόμενους πολίτες να απευθύνονται σε Διπλωματούχους Μηχανικούς για την έγκυρη ενημέρωση τους.

Για τη Ν.Ε. Τ.Ε.Ε. Τρικάλων
Ο πρόεδρος
Λύχος Νικόλαος

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή