Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το ξέρουν Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και Δήμοι;

Πρόσκληση με προϋπολογισμό 37,4 εκ. ευρώ εξέδωσε η Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Erasmus+ για δράσεις που υποστηρίζουν την εφαρμογή των Ευρωπαϊκών στρατηγικών στον τομέα του αθλητισμού, ενθαρρύνουν τη συμμετοχή των πολιτών στον αθλητισμό και τις σωματικές δραστηριότητες και υποστηρίζουν την εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.

Πιο συγκεκριμένα, οι δράσεις που θα χρηματοδοτηθούν θα προσβλέπουν στην προετοιμασία μίας εκδήλωσης, στη διοργάνωση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και τη διαχείριση της δραστηριότητας, στη διοργάνωση εκδηλώσεων, στη διοργάνωση των επιμέρους δραστηριοτήτων μίας αθλητικής διοργάνωσης (όπως ένα συνέδριο ή ένα σεμινάριο, στην εφαρμογή δραστηριοτήτων παράδοσης όπως αξιολογήσεις και σχεδιασμός σχεδίων βιωσιμότητας και στις δραστηριότητες επικοινωνίας που σχετίζονται με την τοπική διοργάνωση.

Ο στόχος των μη-κερδοσκοπικών Ευρωπαϊκών αθλητικών διοργανώσεων είναι να αυξηθεί η συμμετοχή στον αθλητισμό, και τις σωματικές και εθελοντικές δραστηριότητες. Οι εκδηλώσεις έχουν επίσης σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για το ρόλο του αθλητισμού στην προώθηση της κοινωνικής ένταξης, των ίσων ευκαιριών και της υγείας.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε Ιδιωτικούς Φορείς, Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, σε Συνδέσμους, Σωματεία Κέντρα Κατάρτισης, Κεντρική Κυβέρνηση και σε φορείς Νέων.

Κάθε δράση μπορεί να χρηματοδοτηθεί μέχρι το ύψος των 400.000 ευρώ και η προθεσμία υποβολής των προτάσεων λήγει στις 5 Απριλίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή