Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χάνουν την …δυναμική μπερδεμένοι σε …διαδικαστικά ζητήματα

Σταδιακά άρχισε να χάνεται η ορμή που παρουσιάστηκε με την προσπάθεια ίδρυσης κοινής Κεντροαριστεράς.
Ο λόγος, ότι η προσπάθεια, έχει «βαλτώσει» σε …διαδικαστικά ζητήματα που περνούν το μήνυμα ότι επιχειρείται …περιχαράκωση του πολιτικού αυτού χώρου και κάθε άλλο παρά άνοιγμα προς την κοινωνία.
Η Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας (ΑΕΔΔ) που έχει συσταθεί για την εκλογή Επικεφαλής αυτού του νέου πολιτικού Φορέα, περισσότερο αναλώνεται στο να …διαβάζει επιστολές των ενδιαφερόμενων για την θέση, παρά προχωρά την διαδικασία.
Η τελευταία φορά που υπήρξε κάτι το …ουσιαστικό ήταν στα μέσα του μήνα όπου συνεδρίασε και όρισε τους εκπροσώπους της Επιτροπής στις Νομαρχίες, υπεύθυνους για τις διαδικασίες εκλογής (Εκλογικά κέντρα, Εφορευτικές επιτροπές, Ενημέρωση κλπ) για τον κάθε Νομό (Τρίκαλα: Λώρεν Κασσοπούλου, Καρδίτσα: Βασίλης Νίκου, Λάρισα: Φίλιππος Σαμαράς και Μαγνησία: Φώτης Λαμπρινίδης και Εκπρόσωπος ΑΕΕΔ Περιφέρειας Θεσσαλίας Λεωνίδας Αλατάς).
΄Εκτοτε ούτε φωνή ούτε ακρόαση, πέρα των …περιοδειών υποψηφίων Επικεφαλής, περιοδειών που σε καμιά περίπτωση δεν έχουν την δυναμική της …συσπείρωσης του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, δίνοντας αφορμή για παρατηρήσεις περί έλλειψης (κοινού) σχεδιασμού και (κοινής) στρατηγικής…

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή