Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ξεσηκώθηκαν (και) οι Τρικαλινοί Φωτογράφοι με τις νέες …ταυτότητες

Κινητοποιήσεις από την ερχόμενη Δευτέρα ως μέτρο αντίδρασης.
 
Με την φράση-ερώτημα «Θα μας πάρουν τη δουλειά οι αστυνομικοί;», οι Τρικαλινοί Φωτογράφοι, κλείνουν την ερχόμενη Δευτέρα τα Φωτογραφεία τους και ξεσηκώνονται για τις νέες …ταυτότητες.

Οι Φωτογράφοι, εκφράζουν την αντίδρασή τους στις αλλαγές που επιχειρούνται από το Υπουργείο Εσωτερικών στην έκδοση νέων ταυτοτήτων, όπου οι φωτογραφίες θα βγαίνουν σε επιλεγμένα Αστυνομικά Τμήματα…

Μάλιστα εκφράζουν την απορία τους πως θα καταφέρουν τα υποστελεχωμένα Αστυνομικά Τμήματα να απασχολούν Αστυνομικούς για να κάνουν τους… φωτογράφους, όταν οι ίδιοι έχουν επενδύσει σε μηχανήματα και κάνουν την δουλειά αυτή με επιτυχία εδώ και χρόνια και η έκδοση φωτογραφιών για διαβατήρια και ταυτότητες αποτελεί ένα σημαντικό έσοδο για τα Φωτογραφεία.

Μάλιστα εταιρεία από το εξωτερικό θα εγκαταστήσει μηχανήματα στα Αστυνομικά Τμήματα, με τους Φωτογράφους να αναρωτιούνται «Με ποιες διαδικασίες θα γίνει αυτό;».

Οι Τρικαλινοί φωτογράφοι, συμμετέχουν στην τρίωρη στάση εργασίας για την ερχόμενη Δευτέρα και ερχόμενη Τετάρτη, ενώ προσανατολίζονται σε 24ωρη απεργία, στο πλαίσιο απόφασης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή