Στα Τρίκαλα η νέα καινοτόμος μέθοδος για τον καθαρισμό του κινητήρα των οχημάτων με υδρογόνο | trikalanews.gr

Στα Τρίκαλα η νέα καινοτόμος μέθοδος για τον καθαρισμό του κινητήρα των οχημάτων με υδρογόνο

Η νέα καινοτόμος μέθοδος για τον καθαρισμό του κινητήρα με υδρογόνο, ήρθε και στα Τρίκαλα από τον Αλέξανδρο Γεωργαντά.

Όσοι θέλετε να δείτε την μηχανή του αυτοκίνητου σας να δουλεύει και πάλι σαν καινούργια και φυσικά πιο οικονομικά, δεν έχετε παρά να ενημερωθείτε για την νέα εύκολη, απλή και αποτελεσματική μέθοδο εσωτερικού καθαρισμού του κινητήρα.

Ο καθαρισμός του άνθρακα, δηλαδή το ξεκάπνισμα των κινητήρων, επιτυγχάνεται με την χρήση γεννητριών υδρογόνου υψηλής τεχνολογίας οι οποίες χρησιμοποιούν τα παράγωγα αέρια της ηλεκτρόλυσης του ύδατος, Υδρογόνο και Οξυγόνο και συνδέονται με την εισαγωγή του κινητήρα για όσην ώρα διαρκεί ο καθαρισμός.

Η κορυφαία εταιρεία στο χώρο ακούει στο όνομα «Carbon Off» και στα Τρίκαλα αντιπροσωπεύεται από τον Αλέξανδρο Γεωργαντά επί της οδού 5ου Συντάγματος 22 (όπισθεν ΔΕΗ).

Ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς σας περιμένει καθημερινά από τις 9 το πρωί, μέχρι τις 3 το μεσημέρι. 

Τηλέφωνα για ραντεβού 24310 39173 ή 6949852040 και 6944544239.
 

Ποιό είναι το πρόβλημα που έρχεται να λύσει η «CarbonOff»


Το πρόβλημα είναι λίγο πολύ γνωστό σε όλους μας. Ανέκαθεν οι κινητήρες μάζευαν επικαθίσεις, αλλά με την πάροδο των ετών το θέμα αυτό, αντί να επιλυθεί από τους κατασκευαστές, έχει αφεθεί στην τύχη του και μάλιστα έχει επιφορτιστεί και με ακόμα μεγαλύτερα βάρη, όπως είναι οι αναθυμιάσεις του λαδιού, που όλα τα αυτοκίνητα τις γυρνούν στην εισαγωγή, η ανακύκλωση καυσαερίων για τους ρύπους, αλλά και ο άμεσος ψεκασμός, που, όταν ήταν έμμεσος, καθάριζε το πάνω μέρος των βαλβίδων και τις έδρες τους από τις επικαθίσεις. 

Ακόμα εντονότερο είναι το φαινόμενο σε αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται κυρίως εντός της πόλης και δεν κάνουν μεγάλες και γρήγορες διαδρομές, με αποτέλεσμα να μην ζεσταίνονται αρκετά και να μην έχουν και έντονη ροή αερίων μέσα στον κινητήρα, με αποτέλεσμα να μην αυτοκαθαρίζονται μερικώς, όπως προβλέπεται από τον κατασκευαστή. 

Ειδικά, τα καινούρια diesel με τα φίλτρα DPF υποφέρουν έντονα από αυτό. Φυσικά οι βαλβίδες και τα DPF δεν είναι τα μοναδικά σημεία που πιάνουν καρβουνίλα. Τα ιζήματα του άνθρακα με την πάροδο του χρόνου επικάθονται σε όλα τα μέρη του κινητήρα, στα μπουζί, στα μπεκ, στο θάλαμο καύσης, στο τούρμπο και στον καταλύτη, εμποδίζοντας την ελεύθερη ροή των καυσαερίων και βουλώνοντάς τα σταδιακά, μπλοκάρουν τη σωστή αναπνοή, μειώνουν την απόδοση και καταστρέφουν ζωτικά εξαρτήματα του κινητήρα, αλλά και προκαλούν αύξηση κατανάλωσης καυσίμου, υστέρηση απόκρισης, ασταθές ρελαντί και αύξηση παραγόμενων ρύπων. 

Η λύση


Η «CarbonOff» παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη μέθοδο καθαρισμού κινητήρων από επικαθίσεις ιζημάτων άνθρακα, HHO Engine Carbon Cleaning System, η οποία επιτυγχάνεται εύκολα, μέσα σε 20 λεπτά της ώρας, με ελάχιστο κόστος, χωρίς λύσιμο της μηχανής και χωρίς χημικά, με τη χρήση ειδικών μηχανών υψηλής τεχνολογίας, οι οποίες παράγουν υδροξείδιο του υδρογόνου και συνδέονται με την εισαγωγή του κινητήρα για όση ώρα διαρκεί ο καθαρισμός. 

Η CarbonOff χρησιμοποιεί καινοτόμο τεχνολογία με τελευταίας γενιάς μηχανές, εφοδιασμένες με μικροεπεξεργαστή για ηλεκτρονικό έλεγχο της διαδικασίας καθαρισμού, δίνοντας άμεσα αισθητά αποτελέσματα μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. 

Είναι γρήγορη, ασφαλής και οικολογική μέθοδος καθαρισμού των βλαβερών ιζημάτων, που συσσωρεύονται στο εσωτερικό των κινητήρων, επιτρέποντάς του να «αναπνέει» πλέον σωστά και να λαμβάνει πίσω την απόδοση που είχε χάσει με την πάροδο του χρόνου, λειτουργώντας όπως όταν ήταν καινούργιος.

 Η διαδικασία του καθαρισμού είναι πανεύκολη και συνιστάται να γίνεται κάθε 20.000 km ή 1 φορά το χρόνο. Υπάρχουν διαφορετικής ισχύος μηχανές, με διαφορετική παροχή υδρογόνου ανάλογα με τον κυβισμό του κινητήρα, που θέλουμε να καθαρίσουμε. 

Οι κοινές μηχανές μπορούν να καθαρίσουν κινητήρες έως 2.000cc. Η CarbonOff είναι από τις λίγες εταιρείες παγκοσμίως που διαθέτουν μηχανές ικανές να καθαρίσουν κινητήρες βαρέων οχημάτων, από 6.000 - 30.000cc, μέσα σε 30 μόνο λεπτά. 

Πως λειτουργεί το σύστημα


Η συσκευή Engine Carbon Cleaning Machine, όσο περίεργο και αν ακούγεται, ουσιαστικά λειτουργεί με νερό. Φυσικά δεν ρίχνει νερό στον κινητήρα, αλλά διασπά το νερό με τη μέθοδο της ηλεκτρόλυσης, παράγοντας υδρογόνο και οξυγόνο. H2O > O+ + H+. 

Το παραγόμενο αέριο διοχετεύεται στον κινητήρα του οχήματος, ενώ αυτός δουλεύει στο ρελαντί, όπου -λόγω των θερμοκρασιών- δημιουργείται υπέρθερμος ατμός και ιόντα υδρογόνου και οξυγόνου Η2 (>2300οC) -> 2Η*. 

Ο ατμός υγραίνει και μαλακώνει όλες τις συσσωρευμένες ανθρακούχες επικαθίσεις και παράλληλα μειώνει την παραγόμενη θερμοκρασία εντός του θαλάμου καύσης, προστατεύοντας τα ζωτικά μέρη του κινητήρα. 

Τα ιόντα υδρογόνου διεισδύουν στα μόρια του άνθρακα και ενώνονται μαζί του δημιουργώντας ενώσεις υδρογονανθράκων C + H+-> CxHy. 

Στη συνέχεια και με τη συμμετοχή του οξυγόνου, οι παραγόμενοι υδρογονάνθρακες καίγονται και τα παράγωγα της καύσης αυτής είναι νερό, υδρατμοί και διοξείδιο του άνθρακα CxHy + O2 -> CO2 + H2O. 

Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται ο πλήρης καθαρισμός των ιζημάτων άνθρακα σε όλο το σύστημα καύσης και απαγωγής καυσαερίων. Όλη η διαδικασία ελέγχεται ηλεκτρονικά από το λογισμικό της συσκευής, με ειδικούς αισθητήρες, που συνδέονται στο όχημα. 

Ο καθαρισμός ολοκληρώνεται σε 20 έως 40 λεπτά της ώρας, ανάλογα με το μέγεθος του κινητήρα και τα αποτελέσματα είναι άμεσα αισθητά κατά τα πρώτα λεπτά οδήγησης του οχήματος. 

Επίσης, το σύστημα αυτό δεν ρυπαίνει το περιβάλλον, δεν παράγονται επιβλαβή -για την ανθρώπινη υγεία- αέρια ή χημικές ενώσεις. Επιχειρείν

ΕΥΘΥΜΙΟΣ Σ. ΚΑΦΑΣΗΣ M.D. Γενικός Χειρουργός

ΕΥΘΥΜΙΟΣ Σ. ΚΑΦΑΣΗΣ M.D.

Γενικός Χειρουργός

Μικροεπεμβάσεις εντός του ιατρείου
Καυσόξυλα Κάρβουνα Κολίτσας

Καυσόξυλα Κάρβουνα Κολίτσας

37 χρόνια εμπειρίας, συνέπειας, αξιοπιστίας, εμπιστοσύνης «μετράει» η επιχείρηση Κολίτσας Δημήτριος: από το 1979 έως σήμερα.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Βελονισμός
Αρτηριακή Υπέρταση
Θέματα Παχυσαρκίας
ΝΤΟΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΑΡΑΒΑ

ΝΤΟΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΑΡΑΒΑ

Η επιχείρησή μας είναι και θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους συμπολίτες μας.
Χρίστος Χ. Λιάπης MD, MSc, PhD

Χρίστος Λιάπης Ψυχίατρος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών

Ιατρείο στην Κηφισιά ξεκίνησε ο Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρίστος Χ. Λιάπης MD, MSc, PhD 
BEERABAR

BEERABAR

H καλύτερη επιλογή για μπύρα στα Τρίκαλα λέγεται … «Beerabar»
ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ Π. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η επιχείρηση Μιχαλάκης Π. & ΣΙΑ Ο.Ε. 40 χρόνια στην Τρικαλινή αγορά!!!

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών, τα είδη θέρμανσης και τα είδη υγιεινής.
Meating

Meating

Εκλεκτό κρέας σε συνδυασμό με τα πιο αγνά μπαχαρικά και αγνό Ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο...
Διανόηση

Φιλολογικό Φροντιστήριο «Διανόηση»

ΠΑΛΑΙΟΘΟΔΩΡΟΥ - ΤΣΙΑΟΥΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΖΗΜΑ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΖΗΜΑ

Εγγραφές από 25 Αυγούστου.
Έναρξη μαθημάτων 11 Σεπτεμβρίου

Δημοφιλέστερα

Πένθος - Κεριά

​Τραγωδία με νεκρό 19χρονο Τρικαλινό

Στην άσφαλτο άφησε την τελευταία του πνοή, 19χρονος Τρικαλινός

Αύριο το πρωί η κηδεία του αδικοχαμένου Αθανάσιου Αλεξόπουλου

Αύριο το πρωί η κηδεία του αδικοχαμένου Αθανάσιου Αλεξόπουλου

Αύριο Σάββατο στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής-

«Έφυγε» η Νίκη Λιάκου

«Έφυγε» η Νίκη Λιάκου

Σε ηλικία 67 ετών, έφυγε από την ζωή, η Νίκη Λιάκου και

Η γιορτή του τέως Υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη

Η γιορτή του τέως Υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη

Υπό τις ευλογίες του Σεβασμιότατού Μητροπολίτη Τρίκκης και

Τίμησε η Σωτήρα Τρικάλων την Μεταμόρφωση του Σωτήρος

Τίμησε η Σωτήρα Τρικάλων την Μεταμόρφωση του Σωτήρος

Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, λιτανεία και …γλέντι.

«Έφυγε» πρόωρα η Ελένη Σωτηρίου

«Έφυγε» πρόωρα η Ελένη Σωτηρίου

Σε ηλικία 57 ετών, έφυγε από την ζωή, η Ελένη Σωτηρίου και

© 2009-2018 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης