Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Αρραβωνιάσματα» στα Τρίκαλα μέσα σε 2,5 ώρες

Προηγήθηκε «σημάδι ζωής» από το «Ποτάμι» Τρικάλων και ακολούθησε δήλωση του Επικεφαλής του κόμματος.

Ήταν 5 και 4 πρώτα λεπτά σήμερα το απόγευμα, που το «Ποτάμι» Τρικάλων, έδωσε «σημάδι ζωής» ζητώντας από τον Υπουργό Υγείας κ. Ξανθό, να επιβάλλει τιμωρία βάσει του αντικαπνιστικού Νόμου στον Υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη που τόλμησε να ανάψει τσιγάρο σε κλειστό χώρο (κάτι …μνημόνια που ψήφισε ο κ. Σπίρτζης και με τα δύο χέρια και με τα δύο πόδια, έχουν περάσει προφανώς απαρατήρητα).

Ως δια …μαγείας στις 7.31 το απόγευμα, έφτανε και το email που μας «ενημέρωνε» για ανάρτηση στο … facebook του Επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρου Θεοδωράκη και η οποία είναι εξής:

«Σας έχω ξαναμιλήσει για τον Dimitris Papastergiou. Έχει κάνει τα Τρίκαλα την πρώτη «έξυπνη πόλη» στην Ελλάδα (δες και e-Trikala). Έχει φτιάξει ποδηλατοδρόμους, πάρκα και ζωντανά μουσεία (του Τσιτσάνη είναι το τελευταίο). Έχει ανοίξει την πόλη στον Λυθαίο ποταμό. Και τώρα τελευταία κατάφερε τους συμπατριώτες του να μην ανάβουν τσιγάρο στους κλειστούς χώρους. Είναι ο Δήμαρχος που τα σπάει – που λένε και οι νεότεροι στα Τρίκαλα. Μαζί σου Δημήτρη (για άλλη μια φορά)!

Εντάξει ο κ. Θεοδωράκης μπορεί να είναι λίγο μακριά από τα Τρίκαλα και να μην γνωρίζει τι εστί e-trikala ή δεν γνωρίζει μυθολογία για την προέλευση της ονομασίας του ποταμού της πόλης (για αυτό το ορθογραφικό λάθος) αλλά για τον αντικαπνιστικό Νόμο, είναι απόλυτα σίγουρος ότι εφαρμόζεται στην «έξυπνη» πόλη των Τρικάλων; Οτι δεν το …ντουμανιάζουμε;

Το «Μαζί σου Δημήτρη (για άλλη μια φορά)!», μπορούμε να το εκλάβουμε ως τα επίσημα «αρραβωνιάσματα» (τα ανεπίσημα έχουν γίνει εδώ και καιρό) με την διάθεση στελεχών του «Ποταμιού» στο υπό κατάρτιση νέο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Τρικκαίων…

Συγγνώμη που σας χαλάμε βραδιάτικα την …σούπα, αλλά έπρεπε να προσέχετε στο …αυγολέμονο…
 
 
 
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή